Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   İETT neden zam yaptığını açıkladı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29554)

bahar5834 15.06.2009 20:21

Cevap: İETT neden zam yaptığını açıkladı

çok iyi bıl çok şükür ben kendimden emin bende sizleri çok iyi biliyorum slzerin benı bıldınız kadar bende biliyom ne oldu açik ca fikrimi yazdim bundanmi rahatsiz oldunuz herses yaziyor sadece benni suçmu bu?

barikat58 15.06.2009 20:26

yazma diyenmi var yaz ama gönül3458 gibi yazma bence sonun aynı olur :D gene başka nick alırsın ama böyle devam ederse gene banlanırsın :)

bahar5834 15.06.2009 20:31

ne guluyorsun hayırdır böyle devem edersen derkenn yanı akil ol kımseyle zitlaşmami demek istiyorsun ya bir gecece adam 3 nık deyıiştırdı ben öylede yapmadim senin elindeyse elınden gelenı ardına koyma derim gege delikanlık bende kalsın senın yazina tşk ettim ustekı yazı ben sandli ya yazıyordum nıye gırdın araya ben onu anlamadimm birlıkmı oldunuz

sandalli 15.06.2009 20:42

Bende bunu demek istedim.

barikat58 15.06.2009 20:45

[quote=bahar5834;429154]ne guluyorsun hayırdır böyle devem edersen derkenn yanı akil ol kımseyle zitlaşmami demek istiyorsun ya bir gecece adam 3 nık deyıiştırdı ben öylede yapmadim senin elindeyse elınden gelenı ardına koyma derim gege delikanlık bende kalsın senın yazina tşk ettim ustekı yazı ben sandli ya yazıyordum nıye gırdın araya ben onu anlamadimm birlıkmı oldunuz[/quote]

sende olmasan fani dünyadan delikanlı görmeden göcecektim :D nolur bunada tşk et :D

bahar5834 15.06.2009 20:45

yani zıtlaşırsan hepimizi karşında bulursunmu demek istedin?? siz bissürüsünüz ben tekim ben fikrimi söledim doğrusuda bu.siz ister kabul edersinz ister etmezsinz.hem sizn fikrinizi zorla kabullenmek zorundamıyım?? yani kibarca tehdit edıosunuz ve buda hiçmi hiç yakışmadı size...!!!

[QUOTE=barikat58;429162]sende olmasan fani dünyadan delikanlı görmeden göcecektim :D nolur bunada tşk et :D[/QUOTE]

evet ölmeden gör işte size yakiştıramadim benı tehdınızı deliknlıkta bu yok barikat kardeşş

barikat58 15.06.2009 20:48

:confused:nasıl anladın karşı fikirlere tahammülümüzün olmadıgı ve sizi tehdit ettigimizi:confused::confused:
pes dogrusu belli olmuyor diye seviniyorduk :D:D

bahar5834 15.06.2009 20:52

inamiyom ya biz zam konusuna bakarmisin nerdese topla tüfekle geleceksınız he:D:D

Bilmiyorum5 15.06.2009 21:10

bence az zam yapmışlar ben olsam 5 ytl yapardım nede olsa bu enayi millet gıkını bile çıkarmadan verir benim halkım işini bilirrr ver kazığııı öder bu halk ..... Bozuk metrobüsün tanesine 2.5 trılyon verırken bana sordu ya sımdı de parasını cıkarsın sankı Bızım ekonomımız abd ekonomısı 70 trılyonluk metrobus aldılar HAKKIMI HELAL ETMIYORUMMM..... ve yineliyorumm biletleri 5 ytl yapsınlar aktarmayıda kaldırsınlar nede olsa secımlere 5 yıl var Bızın halk balık havızalı seçime bır yıl kala ındırım yaparsın yıne senı seçer Dedim ya benim halkım işini bilir......

altuntas58 15.06.2009 21:34

[QUOTE=Bilmiyorum5;429181]bence az zam yapmışlar ben olsam 5 ytl yapardım nede olsa bu enayi millet gıkını bile çıkarmadan verir benim halkım işini bilirrr ver kazığııı öder bu halk ..... Bozuk metrobüsün tanesine 2.5 trılyon verırken bana sordu ya sımdı de parasını cıkarsın sankı Bızım ekonomımız abd ekonomısı 70 trılyonluk metrobus aldılar HAKKIMI HELAL ETMIYORUMMM..... ve yineliyorumm biletleri 5 ytl yapsınlar aktarmayıda kaldırsınlar nede olsa secımlere 5 yıl var Bızın halk balık havızalı seçime bır yıl kala ındırım yaparsın yıne senı seçer Dedim ya benim halkım işini bilir......[/QUOTE]

[B]size katılıyorum Hayır birde her şeye bir kılıf uyduruyoruz kraldan çok kralcılar var aramızda[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:13.