![]() |
Cevap: Olmazsa Olmaz Kardesim
[QUOTE=58_S€M!H_58;421155][B]Bir kaç kişi ile sınırlı bir durum degil .!!
Herkezin kalbimde yeri farklı :)[/B][/QUOTE] [B][I]Tabiki düşüncelerinze katılıyorum kardeş herkezin yeri farklı ; bu site oyunu olduğu için isim verdim teşekkür ederim.[/I][/B] |
sevda gülü olmazsa olmaz:D
|
[QUOTE=sevdagülü;421133]aslında sitedeki birçok kişi olmazsa oılmazlardan mesala metin abi ,altuntas abi,salim abia,hazan abla ,kardelencicegi abla,bahar abla suzi,canana, arif coskun abi cley abi, aklıma geln bunlar ve daha sı omazsa olmazlardan hepsi:)[/QUOTE]
[B][I]Teşekkür ederim sevdagülü sizde sitenin gülüsünüz olmassa olmazlarındansın.[/I][/B] |
ben olsamda olur olmasamda
|
ayıp etin abi ya sen olmazasan kim yeni yazılan konuya hemen yorum yazcak senin yoklugun hemen fark edilen yokluklardan:) salim abim olmazsa hiç olmaz:)
|
[B]sizler olmazsanız bu site olmaz [/B]
|
[QUOTE=altuntas58;421203][B]sizler olmazsanız bu site olmaz [/B][/QUOTE]
sende olmassan ben olmam zaten |
[QUOTE=deliktaşlısalim;421181]ben olsamda olur olmasamda[/QUOTE]
[B][I]Sen olmassan hiç olmaz sitenin sevilen abisisin [/I][/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;421209]sende olmassan ben olmam zaten[/QUOTE] [B][I]Şimdi darıldım sana abim bizi adamdan saymıyorsun anlaşılan ;)[/I][/B] |
[B][I]Sitemizde olmazsa olmaz kişiler var.Bunlar değerli insanlar[/I][/B]
[IMG]http://www.keyileb.com/uploads/gergeger.JPG[/IMG] |
[QUOTE=HaZaN;421215][B][I]Sen olmassan hiç olmaz sitenin sevilen abisisin [/I][/B]
[B][I]Şimdi darıldım sana abim bizi adamdan saymıyorsun anlaşılan ;)[/I][/B][/QUOTE] sizi unutmadımki kardeşim ön sayfalarda yazdım bugün heralde görmedin eminle annesi olmassa olmazlarımdan |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |