![]() |
Cevap: PKK'NIN OYUNLARI VE SON ÇATIŞMALARDAKİ YORUMLARI
[QUOTE=65serdal58;460049]yok barikat link vermedin:)[/QUOTE]
kusura bakma ama galiba düşündügüm gibi idrak yolları enfeksiyonu var!!!ben ne diyorum sen ne diyorsun?ben sana sen link verdinmi dedim diyorum sen bana yok link vermedin diyorsun ne alakaysa |
link yok ortada ....
baktık dimi geriye.... linkle alakalı bir alıntı var mı bu konuda...kesinlikle yok... o zman başka bir konuda olan link muhabbetinin yeri ne burda...sana sormak lazım... karıştırma o muhabbetle diye... idrak enfeksiyonu nerde???? taaaaa senin link muhabbetinde.... |
[QUOTE=65serdal58;460046]nasıl basit???????
ooooooo hoşgeldin;) ???????????????????????????????????????[/QUOTE] ooo hiç hoşbulmadım ;) yine tartışmanın fitilini ateşlemeyi başarmışız tebrikler. |
bozuk kaset gibi link link link al sana link
bu konuda gecen pkk ya ait kısımlar ordan alıntıdır ;) [URL]http://www.hpg-online.com/tr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1[/URL] |
[QUOTE=Ayşegül1967;460043]arkadaş çok sağlam belgelerle konuşurmuş dikkat et barikat (; bilmesek inanıcaz[/QUOTE]
bu konuda bildiğin varsa konuş... sataşma yapacaksan cevap vermem sana... |
[QUOTE=Ayşegül1967;460056]ooo hiç hoşbulmadım ;) yine tartışmanın fitilini ateşlemeyi başarmışız tebrikler.[/QUOTE]
tartışmak iyide rolleri degiştik biraz :) bide amacını halaaaaa anlayabilmiş degilim :rolleyes: |
benim son yazdığıma cevap versen daha iyi olur barikat...
link konusunu sen açtın.bozuk kaset kimde acaba..... |
ben söylemem gerekeni söyledim seni kaale alacak değilim neyi savunduğun belli sen dök o meşhur belgelerini pardon linklerinide bizde görelim
|
[QUOTE=Ayşegül1967;460062]ben söylemem gerekeni söyledim seni kaale alacak değilim neyi savunduğun belli sen dök o meşhur belgelerini pardon linklerinide bizde görelim[/QUOTE]
neyi savunuyorum ben??? anlatsana bana???? kala almadığın birinin belgeleri seni ne iilgilendiriyor... |
[QUOTE=barikat58;460059]tartışmak iyide rolleri degiştik biraz :) bide amacını halaaaaa anlayabilmiş degilim :rolleyes:[/QUOTE]
boşver anlamaman gayet normal zira arkadaş anlaşılacak bişey söylemiyor söyledikleri ne akla ne mantığa uyuyor ben artık onu mazur görüyorum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:27. |