Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivaslı Önemli Şahsiyetler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31322)

Cley 05.10.2009 22:31

Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

[B]Bir kişiyi sevmiyor olabilirsiniz ama yorumlarınızda hakaret ve iftira olmasın.[/B]

TeqTaBaNCa 05.10.2009 22:33

Cesur bi adam,şahsen benim ona saygı duymam iÇin bu biLe yeterLi...Korkak oLup herkesin seveceğine cesur oL doğru oL kimse sevmesin daha iyi (: O yüzden tayyibin sevmeyeni Çok.

Klimasuyu 05.10.2009 22:37

[B][I]Her ne kadar sevmesem de, trıbun şovlarını görsemde ve hatta bazen saçmalasada O T.C.'nin başbakanıdır ve Davos Fatihi'dir O kadar..!

Davos'taki tavrıyla hangimizin koltukları kabarmadı?(Ha bir de Çin'in Doğu Türkistan'a zulmünü görseydi o zaman büyük bir devlet adamı olacaktı)...[/I][/B]

qio 05.10.2009 22:39

Milliyetçi kardeşlerimiz fazla hızlı gidiyorlar , ilk günden konuyu kapattıracaklar :)

SALIH SU 05.10.2009 22:41

[QUOTE=qio;468748]Milliyetçi kardeşlerimiz fazla hızlı gidiyorlar , ilk günden konuyu kapattıracaklar :)[/QUOTE]

ben milliyetci biriyim ve benim senin gibi bir kardesim yok.o yuzden kardes kelimesini kullanma.bizim yorumlar niye siliniyor bunu anlatin biriniz bana.bu site tarafmi tutuyor yoksa bizim yazdiklarimiz birilerinemi dokunuyor?davostaki tavrini cin zulmundede gosterse o zaman alkislarim(belki)

Cley 05.10.2009 22:41

[B]Bu konu kapanırsa ülkücülükle ilgili açılan tüm konular kapanacaktır....Karşısındakine saygı duymayı öğrenmemiz lazım...[/B]

TeqTaBaNCa 05.10.2009 22:42

MiLitan asena başbakan çocuğu eLini koLunu saLLayarak haLk arasında doLaşamaz eLbette ki korumaLarı oLacak...Senin cebinde paran oLSa gidip yurt dışında iyi bi eğitim aLmak istemez misin mutLaka istersin..Başbakan çocuğu diye tayyibin çocuğu diye yurt dışına çıkamıycak mı...Yurt dışında yaşayan gurbetciLerin çoğu bedeLLi askerLik yapar sonra geri gider bunLara birşey diyen yok başbakan cocuğu oLunca mı göze batıyor (: eLeştiri oLsunda nasıL oLursa oLsun ....

SALIH SU 05.10.2009 22:47

[QUOTE=Cley;468753][B]Bu konu kapanırsa ülkücülükle ilgili açılan tüm konular kapanacaktır....Karşısındakine saygı duymayı öğrenmemiz lazım...[/B][/QUOTE]

konu ulkuculuk degilki bundan sonraki ulkuculukle ilgili konular kapansin.konu birilerinin birilerine olan diyet borcunu odeme cabasi.konu terore sayin diyen sehide kelle diyen birinin ne kadar dogru oldugu.

Dilsad Hatun 05.10.2009 22:48

[QUOTE=Cley;468753][B]Bu konu kapanırsa ülkücülükle ilgili açılan tüm konular kapanacaktır....Karşısındakine saygı duymayı öğrenmemiz lazım...[/B][/QUOTE]

[FONT="Book Antiqua"][B][I][COLOR="Red"]Kusura bakmayin ama Ülkücülükle ne alaka ? Herkez kendi gorusunu yazmatta serbestse bu konuya yazilan gorusleride saygi duyacaksiniz ? Yoksa bende konumdaki yorumlari silme hakkimi kullanmak isterim [/COLOR][/I][/B][/FONT]

qio 05.10.2009 22:49

[QUOTE=SALIH SU;468751]ben milliyetci biriyim ve benim senin gibi bir kardesim yok.o yuzden kardes kelimesini kullanma.bizim yorumlar niye siliniyor bunu anlatin biriniz bana.bu site tarafmi tutuyor yoksa bizim yazdiklarimiz birilerinemi dokunuyor?davostaki tavrini cin zulmundede gosterse o zaman alkislarim(belki)[/QUOTE]

Canın sağolsun yalnız bende milletin bir ferdiyim , senin tavrınla , sıfatın arasında çelişki doğuruyor sen milliyetçiymişsin ya :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:38.