![]() |
Cevap: Ben Türk'ü her yerde tanırım...
ve bu lanetlenen şeye islam'ın elbisesi nasıl giydirilir.. anlayamıyorum..gerçekten anlayamıyorum
|
Ben de türküm ama bunda övünülecek hic birsey göremiyorum. Insanin yakinlarina karsi sempati duymasi gayet normaldir. Ben türküm, diger irklardan üstünüm demek ancak cahillikle izah edilebilir. Vatanin bölünmesinden endise duyanlar, türk islam birligini savunurken vatani bölmüyorlar mi? Bu birlik icinde kürtlerin yeri nedir?
|
[QUOTE=sandalli;475760]Ben de türküm ama bunda övünülecek hic birsey göremiyorum. Insanin yakinlarina karsi sempati duymasi gayet normaldir. Ben türküm, diger irklardan üstünüm demek ancak cahillikle izah edilebilir. Vatanin bölünmesinden endise duyanlar, türk islam birligini savunurken vatani bölmüyorlar mi? Bu birlik icinde kürtlerin yeri nedir?[/QUOTE]
Doğu bölgesini sınırlarımız içini kürdistan olarak görmeyen her kürt'ün yeri türklerle aynıdır sayın sandallı |
[QUOTE=barikat58;475765]Doğu bölgesini sınırlarımız içini kürdistan olarak görmeyen her kürt'ün yeri türklerle aynıdır sayın sandallı[/QUOTE]
Yani kendisini türk hisseden kürtler mi bu birlikte yer alacak sayin Barikat? |
[QUOTE=goramaz;475755]ve bu lanetlenen şeye islam'ın elbisesi nasıl giydirilir.. anlayamıyorum..gerçekten anlayamıyorum[/QUOTE]
sizin anladığınız ve yaşadığınız islamda,vatan topraklarının kutsaniyeti yok galiba.bizim savaşımız vatana toprağa kast eden hainlere karşıdır.onlarla savaşmak onları yok etmek ırkçılık ise evet ırkçıyız vatanını sevmek toprak bütünlüğünü tehdit eden iç ve dış güçlere kin beslemek faşistlikse evet faşistiz.ayrıca vatanın kutsaniyeti yoksa öyleyse doğuda pkk kurşunuyla ölen askerler şehit değil... |
[QUOTE=sandalli;475766]Yani kendisini türk hisseden kürtler mi bu birlikte yer alacak sayin Barikat?[/QUOTE]
sayın sandallı bu olayın hissiyatla alakası yok.bir insan kendini nasıl türk yada kürt hissedebilir?Bu vatan toprağını tehdit eden unsurlara karşı sempati duymayan herkes bu birlik içinde yer alabilir. |
Sıkıyönetimli yıllarda,
Askerler anarşist diye 3-4 tane kişiyi alır askeri karargaha getirirler. Paşa onları benim odama getirin der. Sırayla onlara sorular sorar. Birine derki "sende hiç Türk kanı yokmu neden böyle şeyler yapıyorsun" der ? Soru sorduğu derki: "paşam size birşey sorabilirmiyim ?" Paşa "evet sor" der. Şöyle sorar" Paşam ben size içilerinde Amarikan, Rus, Fransız ve birde Türk kanı olan dört adet şişe getircem hiç bir işaret olmayacak siz bana içlerinden Türk kanı budur diye bulup gösterirseniz ben bu yolu bırakıp sizin dediğiniz yola dönmeye hazırım" Paşa biraz düşünüp "Alın bunları atın nezarate" der. Aynı dünya üzerinde yaşıyor birbirimize kan verip alıyoruz, aynı fiziki yapıyı taşıyor aynı havayı soluyor aynı güneşten faydalanıyoruz. Ben bu topici oldukça şövenist bir tutum içinde gördüm. Toplumlar ırklarıyla, dinleriyle üstünlük sağlamak yerine, Kim insanlık için neler yapmış, insanlığa nasıl faydalı olmuş neler bulmuş onunla övünmeli. Yoksa ben büyüğüm ben şöyleyim ben böyleyim diye lafla övünme yerine, yaptığı icraat buluş ve ekonomisiyle övünmeli. Dünaya insanlığını sevgiye dostluğa barışa götürmek yerine böyle ırklar ve dinler arası savaşlara kavgalara çekmek insanlık için zerre kadar fayda getirmez. Herşey tüm Dünya İnsanlığı ve kardeşliği için olmalı, ilke hedef bu yönde olmalı. |
[QUOTE=GurbetsokakLari;475753][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Ok Dilsad, aksi ispatlanmadikca herkes Türktür müsterih olun...;)
Fransada yasiyorsun, mas. türklügünden ödün vermemissin,ama baskasindan irkini red etmesini bekliyor, yoksa kapi gösteriyorsun...tuhaf... Neyse,DTP ile MHP arasında emin olun iki karis fark yoktur. Irkciligin, fasizmin,farki mi olur? Kainat efendisi Resulullah Efendimiz (s.a.v.)'in lanetledigi seyi yapanlarin hangi ölcü biriminde farki olabilir?[/COLOR][/FONT][/B]:rolleyes:[/QUOTE] ırkını reddetmesini beklemiyor kimse!pkk yı seven pkk yı destekleyenlere kapı gösteriliyor.sizi duyanda sabah akşam ülkü ocaklarındasınız sanar :) ayrıca 2 karışta olsa mhp ve dtp arasında fark varmış gene sagol insaflısın ben senin kadar insaflı olamayacağım çünkü ak parti ile dtp arasında hiç fark yok.kütle ve hacim yakında tamamen aynı olacak :) |
[B][I]Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum yorumların hepsine bakmadım içimden gelen şeyi yazmak istiyorum...
"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..!"[/I][/B] |
[QUOTE=barikat58;475767]sizin anladığınız ve yaşadığınız islamda,vatan topraklarının kutsaniyeti yok galiba.bizim savaşımız vatana toprağa kast eden hainlere karşıdır.onlarla savaşmak onları yok etmek ırkçılık ise evet ırkçıyız vatanını sevmek toprak bütünlüğünü tehdit eden iç ve dış güçlere kin beslemek faşistlikse evet faşistiz.ayrıca vatanın kutsaniyeti yoksa öyleyse doğuda pkk kurşunuyla ölen askerler şehit değil...[/QUOTE]
benim yorumumla senin yorumun birbirini teğet bile geçmiyor barikat.. ben Türklük le Müslümanlığının aynı cümlede kullanılmasına karşıyım..tabi ki benim için vatanım kutsaldır.. şüphen mi var? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:09. |