![]() |
Cevap: TAZİYE (Salim58)
[QUOTE=Rallim58;476060][B]Az önce Muhammed kardeşimden öğrendim. Aradım Salim kardeşe ulaşamadım. Haberdar olsaydık görevimizi yerine getirirdik. [/B]
[B]Bulunduğu yeri bilen olup bilgilendirir ise mutlu oluruz. Taziye için bulunduğu yere gideriz.[/B] [B]Allah mekanını cennet kılar inşaallah. Merhumeye Allah'tan rahmet, Salim kardeş nezdinde tüm yakınlarına başsağlığı dilerim.[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR=red]Kangalın deliktaş köyü!Ulaş karahisar köyünü geçtikten sonra yağ donduran denilen bölgeye yakın ve yağ donduran tepesinde sol tarafa ayrılıyor köyün yolu,sivasa yaklaşık 55 km falan.Tabi Salim abinin kayın validesi kendi köylüsü ise çünkü tarif ettiğim köy Salim abinin köyü !![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]Allah rahmet etsin başınız sağolsun Salim abi.Peygamber mekanında makamı cennet olsun...[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR=red][/COLOR][/I][/B]
[B][/B] [B][I]Salim abinin şuan bulundugu adres burası.Akşam saatlerinde salim abi dönüşe gececekmiş Sivas'ta bulunup gitmek isteyenlerin bilgisine![/I][/B] |
[B]Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
geri kalanlara saglikli uzun ömür versin[/B] |
Merhumeye YÜCE RABBİMDEN rahmet
geride kalanlara sabır ve başsaglığı dilerim. taksiratı affola, mekanı cennet olsun. |
[QUOTE=barikat58;476149][B][I][COLOR=red][/COLOR][/I][/B]
[B][/B] [B][I]Salim abinin şuan bulundugu adres burası.Akşam saatlerinde salim abi dönüşe gececekmiş Sivas'ta bulunup gitmek isteyenlerin bilgisine![/I][/B][/QUOTE] [B]Bugün sabah, yaptığımız görüşme ile Salim kardeşimin adresini kendisinden aldım. Bekir Bayrak kardeşimle birlikte taziye için gittik. İlginize teşekkür ederim. Evet akşam Ankara'ya dönüş yaptı. Muhtemelen birazdan, Ankara'da olur. Rabbim merhumeye rahmet kederli ailesine sabır versin.[/B] |
merhumun mekanı cennet olsun allah ğeride kalan yakınlarına sabır versin
başınız saolsun |
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]inna lillahi ve inna ileyhi raciun
"şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz."[/FONT][/COLOR] [B] hepinizi temsilen taziye ziyaretine gelen, ve burada taziye mesajları yazan, tüm abilerimden kardeşlerimden Allah razı olsun... [/B] |
merhaba canım kardeşim şimdi öğrendim yeminle şok oldum be biliyosunuz iki gündür siteye girmiyordum çok üzüldüm kardeşim başınız sağolsun allah eşine ve diğer aile fertlerine sabırlar versin merhumenin mekanı cennet olsun ayy salim bey kardeşim elim ayağım titriyor ay çok üzüldüm allah sabır versin o yattıkca siz uzun yaşayın inşallah.
|
[B]Allah Rahmet eylesin Başın sağolsun Salim abi[/B]
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Inna lillah ve inna ileyhi raciun
DEGERLI KARDESIM SALIM58 BASINIZ SAG OLSUN. RAHMETLININ MEKANI CENNET OLSUN. Sitedeki kardeslerim hepimiz birer fatiha 3 ihlas okuyalim lütfen. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img177.imageshack.us/img177/6192/83944062ga3a.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:01. |