Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Açılışa Davet (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31940)

H_Turan 14.11.2009 22:35

Cevap: Açılışa Davet

[QUOTE=Ötüken;482017]Yapmakla sorumlu olduğun şeylerin altında icraatler yaparsan ona emek denmez,emeksizlik denir..:rolleyes:[/QUOTE]

Yine Senle Aynı Şeyleri tartışmak istemiyorum O caddeyi yapmış Gözmü boyasaymış Kısıtlı bütçesi var Sen inanmasanda bu böyle Ak partiden değil Belediye başkanlık tecrübesi yok ayrıca nasıl seçildiğide malum o yüzden adeletli olmak lazım sonuçta emek vermiş Biraz saygı göstermek lazım Acaba sen onun yerinde olsan ne yapardın birde bu tarafındak bak.

sandalli 14.11.2009 23:35

Açılış için harcanan zamana ve paraya yazık, belki açılış için harcanan kaynaklarla başka kavşaklar yapılabilirdi. Yine de yapanın emeğine saglik.

LaEdri 14.11.2009 23:37

[QUOTE=H_Turan;482033]Yine Senle Aynı Şeyleri tartışmak istemiyorum O caddeyi yapmış Gözmü boyasaymış Kısıtlı bütçesi var Sen inanmasanda bu böyle Ak partiden değil Belediye başkanlık tecrübesi yok ayrıca nasıl seçildiğide malum o yüzden adeletli olmak lazım sonuçta emek vermiş [B]Biraz saygı göstermek lazım Acaba sen onun yerinde olsan ne yapardın birde bu tarafındak bak.[/B][/QUOTE]

Vizyonum,şehircilik anlamaında zengin fikirlerim yoksa aday olmazdım,ne yapacaktım?

H_Turan 14.11.2009 23:46

[QUOTE=Ötüken;482053]Vizyonum,şehircilik anlamaında zengin fikirlerim yoksa aday olmazdım,ne yapacaktım?[/QUOTE]

Adaylıktan Sonra Liderini kaybetseydin peki:confused:

goramaz 14.11.2009 23:48

o zaman gider gayserilerden tavsiye alırdı

Duhan58 15.11.2009 00:03

kavşak aynı diyenler yanılıyor arkadaşlar
eskiden daha çabuk geçerdik şimdi dön dolaş bişey yaptılar
60şar saniyelik ışıklarda daha cabası
yani demem o ki eskiden daha kolay ve çabuk geçiyorduk

Merkez_Alperen 15.11.2009 08:38

[QUOTE=Cley;482003][B]İllaki emeğe saygı göstermek lazım da kavşak aynı kavşak değişiklik yokki. Emek neresinde onu da anlamadım..[/B][/QUOTE]

nasıl değişiklik yok cley! gelip son halini gördünmü? terminale doğru giden yolun nasıl düzenlendiğini gödrünmü?
önceki yıllar haftada bir veya iki kaza oluyordu yapılalı 2-3 hafta oluyor tek kaza bile olmadı.
fazla ileri gidiyorsunuz.

Merkez_Alperen 15.11.2009 08:41

[QUOTE=Duhan58;482060]kavşak aynı diyenler yanılıyor arkadaşlar
eskiden daha çabuk geçerdik şimdi dön dolaş bişey yaptılar
60şar saniyelik ışıklarda daha cabası
yani demem o ki eskiden daha kolay ve çabuk geçiyorduk[/QUOTE]

tamam duhan sen çok iyi biliyorsun bu işleri senin birikimin ürgüpten daha fazla.
eğer durum dediğim gibiyse buralarda vıdı vıdı yapma git tavsiyeni gerekli yerlere söyle ! bilmediğin konu hakkındada konuşma
o kavşakta en az on kazaya şahit oldum ben sırf o kavşak yüzünden !
senin gibi kolay ve çabuk geçeyim hesabı yapan trafik canavarları kaç tane kazaya sebep oldu.

altuntas58 15.11.2009 10:02

[QUOTE=Merkez_Alperen;482104]tamam duhan sen çok iyi biliyorsun bu işleri senin birikimin ürgüpten daha fazla.
eğer durum dediğim gibiyse buralarda vıdı vıdı yapma git tavsiyeni gerekli yerlere söyle ! bilmediğin konu hakkındada konuşma
o kavşakta en az on kazaya şahit oldum ben sırf o kavşak yüzünden !
senin gibi kolay ve çabuk geçeyim hesabı yapan trafik canavarları kaç tane kazaya sebep oldu.[/QUOTE]

Duhan58
ramazan girmesiyle başladı bura [COLOR="Red"]utanmadan[/COLOR] bide açılışmı yapıyorlar
kavşak degil kırmızı ışıkta dinlenme molası yaptılar
sinyalizasyona gerekli ayarlamaların yapılması gerek

[B] Sen kafanı böyle şeylere takma genc kardeşim yapılan icraatler ortada başkanın daha senesi dolmadan çok büyük işler bekleyenler var hoş hangi bütceyle yapılacaksa icraatın başındaki sayın başbakan bana 3 yıl zaman tanıyın her şey güllük gülüstanlık olacak demişti hani nerde şimdilerde dağdan inen it soylarına konut ve semaye vermekle meşgül memleketi pkk ya peşkeş cekecekler bazıları hiç bir değişiklik yoktur diyor doğrudur kabullenmek istemezse bazıları acılış için bir dünya masraf edecekler diyor o da doğrudur acılışa ne masraf edilecekse! bazılarıda utanmadan acılış yapacaklar diyor utanılacak ne yaptıysa koskoca sivasın sivaslının belediye başkanına [COLOR="Red"]utanmaz diyen saygıdan yoksunlarda konuşur[/COLOR] sen yine sakin ol görmek isteyenler görür görmek istemeyenler görmez.Sanki yanlış bir şey yapılmış gibi sayın başkana yüklenmenin ne anlamı var nihayetinde kavaşak ve yol dünlenmesi yapıldı adamlar davet etmiş gidersin gitmezsin o seni bağlar suc işlenmiş gibi yorumlar yapmak bence mantıklı değil bazı arkadaşlarımız hemen taaruza gecti tepki göterenlerin bir çoğu benim gibi sivasın dışında yaşayanlar senede bir iki defa gelenler unutmayalım bütün bu güzellikler sivas için sivaslı için bazı arkadaşlarımız yapılan hizmetleri görmeselerde bu değişmez bir gercektir.Ben her zaman diyorum yine diyeceğim[/B]

[COLOR="Red"]BU ÜLKEDE FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ PARTİ TUTULDUĞU MÜDDETCE BİR ARPA BOYU YOL ALINMAZ[/COLOR]

Cley 15.11.2009 10:38

[QUOTE=Merkez_Alperen;482103]nasıl değişiklik yok cley! gelip son halini gördünmü? terminale doğru giden yolun nasıl düzenlendiğini gödrünmü?
önceki yıllar haftada bir veya iki kaza oluyordu yapılalı 2-3 hafta oluyor tek kaza bile olmadı.
fazla ileri gidiyorsunuz.[/QUOTE]

[B]Ben resimlere bakarak konuşuyorum. 4 yıl üniversiteye gittim o yoldan. ufak bir düzenlemeyi bu kadar abartmaya gerek yokki...Bizim evden de oy verilmişse Sayın Ürgüp'e çalışmalarını sorgulamak hakkımızdır [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38.