![]() |
Cevap: KPSS
[QUOTE=LaEdri;576734]En çok değer verdiğin şey ne ise onun hatrına bana cevap ver!
Filistin'de,Irak'ta ölen Müslümanalr için tek damla göz yaşı döküp,dua ettin mi? Bu sınava iki yıl önce girdim! İster inan ister inanma,çok az çalışarak 88 puanı geçtim,memurluk içinse 90 puan aldım. İsteyen,çalmadan da yapar!Basit! Ama KPSS'deki hırsızlık konusunda çok günaha girliyor.Cemaat dediğiniz şey milyon sayıdaki insanı kapsar.Samimi olanalrı var,samimi olmayanları var,menfaati için duranalr var,Allah rızası için duranalr var.Ve bunu yapanlar bir kaç kişi hadi deyin ki yüz kişi.Ama gerçek kesindir ki çok kişinin günahına giriliyor! Mesela,CHP'de azılı din düşmanı,misyonerlerden bile daha çok çalışan vekiller var.Ben şimdi onlara bakarak CHP'ye oy verenelr dinsiz mi diyeyim,misyoner mi diyeyim?Sivas olayalrında olay anında orada bulunanlara bakıp da insanların Sivaslılara yamyam gözüyle bakamsından neden rahatsız oluyoruz ?[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][B]samimi olmayanlarıda goturuyor işi işte, bu olayda cemaatlerin parmagı yoksa bile bi çok seyi goruyoruz cemaatlerle ilgili... inş. dediğinz gibidir de gunaha giren bizizdir..[/B][/FONT] |
evet az önce face te bir video izledim
gördüm ki videoda sonuc belgeleri acıklanmış bir önceki yıl 64 neti olan şahıs 120net yapmış vay be türbanlı arkaadaş başını acıp resim çektirmiş kendisi ışıkçılardan ;;) ve bunun gibi bir sürüüüü örnek vay ki ne vay |
[B]Türbanlı arkadas başını açıp resim çektirmiş derken : ????[/B]
|
[QUOTE=Cley;576805][B]Türbanlı arkadas başını açıp resim çektirmiş derken : ????[/B][/QUOTE]
yasalar gereği;;)ışıkçı arkadaş ;;)ona cok takılma 64 net varken bir önceki sene yalayıp yutup 120 nete cıkartmasına takıl kötü bir amacla söylemedim öküzün altında buzagı arama ;;) türbana karşı olmadıgımız bilinir demi cley ;;) |
[B]Bilinir de türbanlı resim çektirip sınava girebilen var mı bu ülkede. Sanki cemaatten oldugu anlaşılmasın diye başını açıp çektirmiş gibi yazdmışsın da :)[/B]
|
Almanya´da türbanli doktorlari, ögretmenleri, avukatlari gördükce üstadin su siiri aklima geliyor;
Vicdan azabına es, kayna kayna Sakarya, [B][I]Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya![/I][/B] Allah sorsun hepsinden, soracakta hic süpheniz olmasin. |
ya cley
yapmayın alllah aşkına demek istediğimi farklılaştırmayın din nedir insan başını neden kapatır nançları ugruna değilmidir eyvalllah sen geleceksin başını kaatacaksın sonrada milletin hakkkını gasp edip senelerce bundan ekmek yiyeceksin ve sen en düzgün müslüman olacaksın vay be ben bu müslümanlık bu türbanlılık mevzusunu anlayamıyorummmm helal den haramdan dem vurup başını kapatacaksın sonrada oturup eşşşekler gibi ders calışıp hak etmeye kazanan insanın hakkını gasp edeceksin (harama bak ) allahü teala der ki kul hakkı ile karşıma gelmeyin!! yapma ya haksızmıyım ben şimdi eger haksızsın ebr abla de tek kelime daha etmeyecegim;;) hem bu kadrolaşma değilde nedir?? |
[QUOTE=KAOS;576692]Sen önce okumadan yorum yapma, konuyu açan abircan Yılmaz Özdilin yazısını ve eksi bir anıyı paylaşmış, bende açmıştım ve sadece haber vermiştim. İki başlık birleştirilmiş,
Konuyu açanların nesinde objektif olmayış gördün de bizleri profosyonel olmamakla suçluyorsun?[/QUOTE] Profosnonel olmamak la suclamıyorum sizi zaten olmanız imkansız bu kadar taraflı bir yere saplanıp sürekli bi noktaya baglanmış surekli bi kesimi suclarayak konu acıyosun bide diyosun ki nesinde objektif degiliz .. hiç bir yerinde objektif degilsiniz.. |
Ebru abla
[B]Babamın oğlu da olsa yapılan bir haksızlık varsa cezasını çeksin. Yazdığın Türbanlı birinin başını açıp foto çektirmesiyle bir bağlantı kuramadım. her başörtülü cemaatçi değildir , her cemaatci de başörtülü değildir. Genelleme yapmayın diyorum sadece [/B] |
[QUOTE=Cley;576829]Ebru abla
[B]Babamın oğlu da olsa yapılan bir haksızlık varsa cezasını çeksin. Yazdığın Türbanlı birinin başını açıp foto çektirmesiyle bir bağlantı kuramadım. her başörtülü cemaatçi değildir , her cemaatci de başörtülü değildir. Genelleme yapmayın diyorum sadece [/B][/QUOTE] neden anlaşamadıkki oysa gayet net anlattım cley ısrarla aynı yolda devam ediyosun başı kapalı imiş açmışta foto cektirmiş birde dedim nerde bu kapalılık mantalitesi anlamadım mutlaka ki her kapalının cemaatle alakası yok söylemek istediğim başka anladıgın başka cley üzgünüm |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:42. |