![]() |
Cevap: Hadise yine hadise yarattı
[B]az istemış yawww :D:D:D[/B]
|
Hadise bazı başarı elde etmiş olabilir ama neye yararki. 4 Eylül de ücretsiz Sivas'a gelebilirdi. Manevi güzelliklerin değeri hiç birşeyle ölçülmez. Sivaslı ise Sivas'a bir jest yapabilirdi. Hadise şu andan itibaren benim gözümde bitmiştir.
Bazı şeyler vardır cebi doldurur ve sonunda oda biter ama bazı şeyler vardır ki kalpleri fetheder ama işte bu sevgi o kalpte taht kurar ve asla yıkılmaz. Ama ne yazık ki Hadise sevgiyi değil parayı tercih etmiştir. O halde Sivas'ta Hadise sevgiside bitmeli . Ben olsam bir daha onu asla Sivas'a davet etmem.. Yazıklar olsun.. |
[QUOTE=Sabiha Serin;577387]Hadise bazı başarı elde etmiş olabilir ama neye yararki. 4 Eylül de ücretsiz Sivas'a gelebilirdi. Manevi güzelliklerin değeri hiç birşeyle ölçülmez. Sivaslı ise Sivas'a bir jest yapabilirdi. Hadise şu andan itibaren benim gözümde bitmiştir.
Bazı şeyler vardır cebi doldurur ve sonunda oda biter ama bazı şeyler vardır ki kalpleri fetheder ama işte bu sevgi o kalpte taht kurar ve asla yıkılmaz. Ama ne yazık ki Hadise sevgiyi değil parayı tercih etmiştir. O halde Sivas'ta Hadise sevgiside bitmeli . Ben olsam bir daha onu asla Sivas'a davet etmem.. Yazıklar olsun..[/QUOTE] size katiliyorum tesekkürler cok güzel dile getirmissiniz saygilar |
hadiseyi alamak okadar zorki tamam para kazan mak guzelsey anliyorum ornegin ben sivas liyim antalya da yasiyorum marok da calisiyorum ama sunuda iyi biliyorum ki her sey paradegil bence yaniokadar yuksek degilde fiyata degil biraz daha cuzi fiyatta konserver mesini bekler dim hemseri olarak ta bi bedava da degil
|
onur şan kadar olamadı yazıklaar olsun onurun kesip attığı tırnak olamaz kendi memleketine ayıp ayıp sanatcı olmuş ama adamlığını kaybetmiş sonradan görmüş olmalı çok görmemek lazım ben olsam hemşehrilerimin yerinde birdaha asla insan yerine bile koymam.
|
hadise eeeeee adı üsdünde hadise ne bekliyodunuzki
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:04. |