![]() |
Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi
[QUOTE=Kibrisli;600749]bak buna cevap vermişim, bu yazdıklarında benim bir önceki yazdıklarıma cevaben yazdıkların yani kliple alakası yok, dün gece sana yazdığım bir cümle üzerine sormuşsun ben de cevap verdim... O yüzden ilaç içtinse daha içme, ya da söyle biz de içelim...[/QUOTE]
Yukardaki mesajımda bu soruna cevap verdim zaten ama bir daha söyleyim. "Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel." Sizin cümleniz, "En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak..." |
KIBRISLI kimsenin klibe düşmanca baktığı filan yok.
Daha reklamın başında kadın çıkıyor dokuz yıldır kibir aşağılama falan filan saymaya başlıyor. Yahu Tayyip ERDOĞAN'ın kişiliğinden kime ne ? Kemal KILIÇDAROĞLU nun meydanlardan 'Senin dişlerini sökeceğim '' derken bunu CHP acaba hangi kişilik kategorisine koyuyor. Bir üye de yazmış AKP de alevilere şunlar şunlar yapılmadı diye. Daha önce alevilere her türlü imkan tanındı da AKP mi kaldırdı? Madımak olaylarının üzerinden 18 yıl geçmiş AKP dokuz yıldır iktidarda daha önce müze idiydi de AKP mi kapattı. Altında iskender yenildiği zaman AKP mi vardı? ben sunniyim ama madımak'ın altında kebapçı olması beni de rahatsız ediyordu. Çok şükür o ayıptan kurtulduk. |
[QUOTE=eyupk;600734]Aleviler din dersinden muaf mı oldu? biz neden bilmiyoruz, bak ben lise öğrenimimi bu ay bitiricem, aleviyim ama zorunlu olarak din kültürü derslerine girdim bu son 9 sene içinde, girmeyinede yok yazıyorlar boşuna burda yalan yanlış konuşma bize. ve Madımak oteli müze olduda bizimmi haberimiz yok :) binanın ilk katında çocuk kütüphanesi, ikinci katında bilim ve kültür merkezi oluşturulacak. bu mu müze dediğin? akp mi cem evi açma çalışmaları yapmış, hadi göster o yaptıkları cem evini, sultanbeylide cem evi yapalım dedik kaç engelle karşılaştık bu akp belediyesi yüzünden. tayyib erdoğan belediye başkanı iken Şah Kulu türbemizide yıkmak için uğraştığı günleri unutmadık. daha çok şey sayarım sana burda ama neyse. boşuna burda biz Alevilere karşı bu adamı savunma, senin siyasi görüşüne saygılıyız sende saygılı olmayı öğren bi zahmet.[/QUOTE]
Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım. Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor. Kesin öyledir. AKP öyle yapar malum.. Kıbrıslı bey. Site değil. Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar. Lütfen araştırın. Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye. Madımak halk dilinde müze oldu. kültür evi sanırım yeni adı. Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler. Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir. HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız. Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete. CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!... Bu arada eyüp kardeşim. İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem. Öncelikle üslubuna dikkat et. Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin. Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun. Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun. [url]http://www.psakd.org/cemevi_imar_tapulu.html[/url] bu siteyi bilirsin.. Sonra birlik beraberlik.. Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı? Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız? Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ? |
[QUOTE=Kibrisli;600732]
[YOUTUBE]b3Ki3ZDzsxQ[/YOUTUBE][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Chp nihayet halkin dilinden konusmaya basladi. Millet 60 yildir tövbeli, sarki yeni geliyor...:-)[/COLOR][/FONT][/B] |
Aleviler Müslüman değil mi?
Neden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf olmak istiyorlar anlayamıyorum...! CHP ve MHP iktidar olamayacaklarını adları gibi biliyor dolayısıyla hayalleri nereye ulaşıyorsa onu vaad ediyorlar..Önce bir sahilden içeri doğru girin,ondan sonra iktidarı düşünürsünüz! |
[QUOTE=aktassa;600758]Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım.
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor. Kesin öyledir. AKP öyle yapar malum.. Kıbrıslı bey. Site değil. Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar. Lütfen araştırın. Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye. Madımak halk dilinde müze oldu. kültür evi sanırım yeni adı. Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler. Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir. HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız. Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete. CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!... Bu arada eyüp kardeşim. İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem. Öncelikle üslubuna dikkat et. Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin. Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun. Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun. [url]http://www.psakd.org/cemevi_imar_tapulu.html[/url] bu siteyi bilirsin.. Sonra birlik beraberlik.. Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı? Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız? Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ?[/QUOTE] çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım. |
[QUOTE=özgüven;600450][B]Süper bi reklam filmi çekmişler,Gözlüklü teyzemizin o güzel hareketine bayılıyorum.:D[/B][/QUOTE]
Ben de... katiliyorum :) |
[QUOTE=eyupk;600776]çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım.[/QUOTE]
Bende onudiyorum kardeşim. Sen alevi birisinin akp'den adaylığını bile kabul edemez iken, ben dini inbanışına bakmadan herkesin heryerden aday olabileceğine inanıyorum. Burada hangi görüş hoşgörü içeriyor? Tabi ben şunu da biliyorum. Senin bu davranışının alevi kültüründe yeri yok. Hoşgörüsüzlük... Defalarca dememe rağmen idrak edemedin sanırım. "ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor." demişsin. İlk cümleme bak tekrar tekrar düşün. İşine gelirse tekrar yazarsın.. |
Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..
|
[QUOTE=LaEdri;600805]Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..[/QUOTE]
evet mesela tuncelide su olmayan köylere çamaşır makinesi dağıtmaları dimi :) tunceli halkı bu oyunlara gelmez. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:30. |