Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Sami Aydın'ın zulmü ?? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=40313)

sivaslihakan 04.01.2015 14:34

Cevap: Sami Aydın'ın zulmü ??

amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz?

yigido_furkan 04.01.2015 20:39

elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz

KAOS 05.01.2015 00:45

[QUOTE=yigido_furkan;624389]elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz[/QUOTE]
Neymiş zihniyetim çok bilmiş,

KAOS 05.01.2015 00:46

[QUOTE=sivaslihakan;624388]amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz?[/QUOTE]

Bu memlekete çivi çakan a sadece minnet duyariz, konuyu carpitma, varsa fikrin, konusulan konuya cevap ver.

KAOS 05.01.2015 00:53

[QUOTE=BekirBayrak;624386]ALLAH'ıma her zaman şükrettim
Anam babam bana bu ismi verdikleri için
Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi.
Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar.
Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse[/QUOTE]

Bekir bir noktaya geldik nihayet, göreceğiz bakalim curuk nasıl bulunup cikarilacak, ha bu arada ben sana milyon curuk sayarim ama sen basla bakalim kac tane sayacan ulusalcilardan.

yigido_furkan 05.01.2015 10:48

kaos bak hala dıyemıyosun bnım savunduğum dusunce su diye.. burda savunan ınsanların en azından savunduğu bır dusunce var cesaretın varsa sende dekı bnde sunu destekliyorum .. bızde ona gore konuşalım.. anca elestırı yapın

KAOS 05.01.2015 11:49

[QUOTE=yigido_furkan;624393]kaos bak hala dıyemıyosun bnım savunduğum dusunce su diye.. burda savunan ınsanların en azından savunduğu bır dusunce var cesaretın varsa sende dekı bnde sunu destekliyorum .. bızde ona gore konuşalım.. anca elestırı yapın[/QUOTE]

Yigidim sen yenisin galiba?
Benim düşüncemi bilirler, sen laf ebeligi yapmada konu ile ilgili fikirlerini yaz, konumuz "senin fikrin ne benim fikrim su" degil.

amazon10 05.01.2015 12:02

[QUOTE=sivaslihakan;624388]amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz?[/QUOTE]

Sivaslıhakan burada konu ne yapılıp yapılmadığı değil, verecek cevabınız olmayınca konuları saptırmakta üzerinize yok.
Çok merak ediyorsan aç bi konu başlığıda anlatalım sana uzun uzun ne yapılmış, ne satılmış.
Yoksa konu ile ilgili yazacağın gölge yapma.

amazon10 05.01.2015 12:15

[QUOTE=yigido_furkan;624389]elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz[/QUOTE]

Yapılan haksızlığı söylemek için herhangi bir partiye, düşünceye gerek var mı?

Ne yapacaksınız sizde Akp zihniyetinin yaptığı gibi mi yapacaksınız?

yigido_furkan 05.01.2015 20:21

[QUOTE=KAOS;624394]Yigidim sen yenisin galiba?
Benim düşüncemi bilirler, sen laf ebeligi yapmada konu ile ilgili fikirlerini yaz, konumuz "senin fikrin ne benim fikrim su" degil.[/QUOTE]

uyelık zamanlamasına bakınca kım yenı kım eskı ortada zaten.. ben bılmıyorum senın dusuncenı soylede bılıyım .. nıye cesaretın yokmu tekrar soylemeye.. Sen daha su dusunceye sahıbım demeye cesaretin yok.. cunku senın zıhnıyetındekılerde sadece elestırı yapmak var.. iyi bişey olunca asla agzını acmassınız.. hep bır acık eksık gedık ararsınız.. söyle dusuncenı kımı destekledıgını kıyaslayalım.. yada daha ıyısı varsa su olsa daha ıyı olur dıyecegın bırı varsa söyle

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:48.