![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[QUOTE=seva;415975]belli
Bazı erkekler korktuklarından camda silerim bulaşıkta yıkarım derde :D:D:D:D[/QUOTE] ben demem yapıyorsam yapıyorum derim yapmadığım şeye neden yapıyom diyelim yapmıyorum yapmamda banane camdan |
[QUOTE=deliktaşlısalim;415982]ben demem yapıyorsam yapıyorum derim yapmadığım şeye neden yapıyom diyelim yapmıyorum yapmamda banane camdan[/QUOTE]
senin evin değil mi ???? |
[QUOTE=seva;415996]senin evin değil mi ????[/QUOTE]
benim evim diye balkona çıkım cammı silmem gerekiyor hadi düştüm nolacak |
[QUOTE=deliktaşlısalim;415999]benim evim diye balkona çıkım cammı silmem gerekiyor hadi düştüm nolacak[/QUOTE]
Eşini hiç mi düşünmen yyav |
[COLOR="Black"][B][I]HE TAMM BUNDA YUKSEKLİK KORKUSU VAR BEN ÇÖZDÜM:D:[[/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=seva;416003]Eşini hiç mi düşünmen yyav[/QUOTE]
önce can sonra canan demi |
[QUOTE=bahar5834;416007][COLOR="Black"][B][I]HE TAMM BUNDA YUKSEKLİK KORKUSU VAR BEN ÇÖZDÜM:D:[[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
vayy korkak vayyy :D:D:D:D |
[QUOTE=seva;416009]vayy korkak vayyy :D:D:D:D[/QUOTE]
yüksekten korksak uçağa binmezdik |
[QUOTE=deliktaşlısalim;416010]önce can sonra canan demi[/QUOTE]
önce canan sonra can oluyor :D:D |
[QUOTE=bahar5834;416007][COLOR="Black"][B][I]HE TAMM BUNDA YUKSEKLİK KORKUSU VAR BEN ÇÖZDÜM:D:[[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
nerden biliyon korktuğumu |
erkek adam cam mı siler miş
o kendine düşen görevi sorumlulukları yapsın yeter bunları yapan erkeğide bulsunlar kızlar baş üstünde gezdirir |
[QUOTE=canann;416101]erkek adam cam mı siler miş
o kendine düşen görevi sorumlulukları yapsın yeter bunları yapan erkeğide bulsunlar kızlar baş üstünde gezdirir[/QUOTE] bana arka çıktığın için sağol katılıyorum sana |
[QUOTE=deliktaşlısalim;416105]bana arka çıktığın için sağol katılıyorum sana[/QUOTE]
SAĞOL ABİ..BİLMİYORUM BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE |
[QUOTE=seva;415441]Benim babam evi bile süpürüyor :D[/QUOTE]
o zaman problem senin babam da ... yaw arkadaşlar hanginiz babanıza t-shirtüm kirlenmiş yıka veya açıktım yemek yap diyorsunuz...?...:) |
cam silmedim silmemde defalarca yazdım yine yazıyorum silmiyoruuuuuM
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;417199]cam silmedim silmemde defalarca yazdım yine yazıyorum silmiyoruuuuuM[/QUOTE]
vayt Salim Abime bak yaw taşfırın erkeği ...:D |
[QUOTE=metin 0758;417239]vayt Salim Abime bak yaw taşfırın erkeği ...:D[/QUOTE]
silmem kardeşim bu benim kararım silmek zorundada değilim banane camdan çerçeveden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;417243]silmem kardeşim bu benim kararım silmek zorundada değilim banane camdan çerçeveden[/QUOTE]
silme tabii ki abi sen helalinden ekmek getiriyosun senin görevin bu, onuda sen yaparsan biz hangi konularda sorumluluk yükleniriz merak ediyorum??? |
[QUOTE=deliktaşlısalim;417243]silmem kardeşim bu benim kararım silmek zorundada değilim banane camdan çerçeveden[/QUOTE]
Yürü be Salim abi tek kişilik ordu silme abi yanındayım :D:D Bana çok sildirdiler haa salim abi aklıma gelmişken söyleyim eğer bir gün silersen bezle silinmiyor Cam sili sıkacaksın cama kurumadan gazete kağıdıyla sileceksin, olurda bir gün silersen aklında bulunsun :D |
[QUOTE=club7house;417472]Yürü be Salim abi tek kişilik ordu silme abi yanındayım :D:D Bana çok sildirdiler haa salim abi aklıma gelmişken söyleyim eğer bir gün silersen bezle silinmiyor Cam sili sıkacaksın cama kurumadan gazete kağıdıyla sileceksin, olurda bir gün silersen aklında bulunsun :D[/QUOTE]
sağol kardeşim bilgin için düşünseydim daha geniş bilgi alırdım senden hiç düşünmüyorum daha silme emi sende unut gitsin tavsiye etmem camdan düşersin |
Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.
|
[QUOTE=club7house;417487]Şükür bugüne kadar hep zemin kattaki ofisin camlarını sildim , Bide Anneme cam silerken sürmeli pencereli söküp takarak yardımcı oluyorum ee ev 6. katta olunca korkuyor kadıncağız haliyle yardımcı olmak gerekiyor.[/QUOTE]
aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum |
:D:D Şimdi arkadaşlar cam sili sıkıyorsunuz malum cama çok sıkmayın yeteri kadar fazlası iyi olmaz sonra sıktığınız cam sili gazete kağıdıyla cama yediriyorsunuz cam silin tamamını cam üzerinden esimile edin yoksa leke bırakıyor. Bugünlük bu ders bu kadar tenefüs çıkabilirsiniz :D:D
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;417505]aferin devam et burdaki kızlarada tarif et nasıl sildiğini ben yokum[/QUOTE]
[B][I]:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;417511][B][I]:D:D:D yakında sende başlarsın abi ;)[/I][/B][/QUOTE]
zor başlarım yapmıyomki başlayım yapmamda zaten |
BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE
|
evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D
|
[QUOTE=sivaslıbaki;417535]evde bulaşık yıkamak benim işim camda silerim diyorum ama annem korkuyor kendi siliyor :D[/QUOTE]
aferim baki öğren unutma ilerde lazım olur biz öğrenmedik lazımda olmuyor şükür |
[quote=seten65;417514]BİZLER MEDENİ İNSANLARIZ ARTIK BU İŞLERİN KIZI ERKEGİ KALMADI KADIN OLSUN ERKEK OLSUN BİZİM MİLLETİMİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ HEMDE LAYIGIYLA.FAKAT BEN ŞUNA KARŞIYIM KADINLARIMIZ GEZMELERDE GÜNLERDE OH KEYF YAPSIN OGULLARIMIZDA CAM SİLSİN BUNA KARŞIYIM KARDEŞİM YOKSA HAYAT MÜŞTEREK TABİKİ BİRİBİRLERİNE YARDIM EDECEKLER ETSİNLERDE[/quote]
evet kardeşim katılıyorum sana tabiki böle bişeye bende karsıyım düşğncen için tessekürler |
[QUOTE=metin 0758;417197]o zaman problem senin babam da ...
yaw arkadaşlar hanginiz babanıza t-shirtüm kirlenmiş yıka veya açıktım yemek yap diyorsunuz...?...:)[/QUOTE] Annem babama diyor yemek yap diyor :D |
gerektiği durumlarda silmesse karşıyım ama bir bayan da silebilecek durumdaysa erkek silmesin her şey nizamına göre yaratılmış değil mi ama?
|
bütün gün calisan bayanlara her alanda destek sart:)
|
erkek adam cam silmez hatta cama sırf dışarı bakmak için yaklaşır + perde bile takmaz :)
|
birde is bakmindan düsünülürse! bunun erkeklikle alakasi olmadigi anlasilir.
kadinlarin genelde yükseklik korkusu vardir:) onun icinde erkeklere düser bu vazife:D:D |
[QUOTE=barikat58;418462]erkek adam cam silmez hatta cama sırf dışarı bakmak için yaklaşır + perde bile takmaz :)[/QUOTE]
sana bu konuda tam olarak katılıyorum |
[QUOTE=barikat58;418462]erkek adam cam silmez hatta cama sırf dışarı bakmak için yaklaşır + perde bile takmaz :)[/QUOTE]
bari onu yapsın :D ....... |
[QUOTE=seva;418777]bari onu yapsın :D
.......[/QUOTE] tek yaptığı şeyde o zaten |
Öncelikle hemen belirtmeliyim ki bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, olamaz da. Yani “evet tabii ki erkekler ev işi yapmalılar, aksi takdirde bu evlilik yürümez” diye bir şey olmadığı gibi, “erkek adam evinde iş yapmaz, ev işi kadın işidir” diye bir şey de yoktur.
Herhangi bir bedensel özürleri yoksa tabii ki ev eşi yapabilirler veya yaparlar. Ancak bu bir zorunluluk arz etmez. Burada daha da önemli olan eşler arası sağlıklı diyaloğun kurulabilmiş olmasıdır. Ancak o zaman erkek, hanımına destek olmaktan bir zevk duyabilecektir. Yani erkeğin bunu bir zorunluluktan öte, bazen bir sorumluluk bazen ise bir paylaşım aracı olarak görmesi gerekir |
[QUOTE=seva;418786]Öncelikle hemen belirtmeliyim ki bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, olamaz da. Yani “evet tabii ki erkekler ev işi yapmalılar, aksi takdirde bu evlilik yürümez” diye bir şey olmadığı gibi, “erkek adam evinde iş yapmaz, ev işi kadın işidir” diye bir şey de yoktur.
Herhangi bir bedensel özürleri yoksa tabii ki ev eşi yapabilirler veya yaparlar. Ancak bu bir zorunluluk arz etmez. Burada daha da önemli olan eşler arası sağlıklı diyaloğun kurulabilmiş olmasıdır. Ancak o zaman erkek, hanımına destek olmaktan bir zevk duyabilecektir. Yani erkeğin bunu bir zorunluluktan öte, bazen bir sorumluluk bazen ise bir paylaşım aracı olarak görmesi gerekir[/QUOTE] tabiki paylaşım güzel bişey buna zaten krşı değiliz zor anlarda yardımcı olunması kadar doal bişeyde olamaz tek olmaz dediğim normal şartlarda ayrıca yazınıza katılıyorum |
üniye gitmişse bide eve cıkmıssa kesin siliyor senede birde olsa :D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:36. |