![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Denizler yükseldi gitmiyor kayik,
Herkesler uyudu tek ben uyanik, Sandalli senin de yüregin yanik, Sular söndüremez yanan yüregi. |
ne genç olabildim nede ihtiyar
hani nerde arkadşlar dostlar yoruldu artık koşmaktan bu ayaklar yarına ne umudum nede hayalim var |
Bir türkü söylesem yarin adina,
Yakisir mi sari saclim sanina, Bir atim olsada sürsem yanina, Gül ile donatam yarim yolunu. |
[QUOTE=ebubekir çakmak;356306]ne genç olabildim nede ihtiyar
hani nerde arkadşlar dostlar yoruldu artık koşmaktan bu ayaklar yarına ne umudum nede hayalim var[/QUOTE] Söyle ozan söyle kurban diline, Güzel yakisiyor sazin eline, Dikkat et kirilmasin sazin teline, Calip söyleyelim cossun gönüller. |
Hastaya nakletti doktorlar doku,
Sinem de sapildir felegin oku, Vardan anlamazlar bilmezler yoku, Vergi vergi diye yoldular bizi |
Yeni bir yil ile basladi umut,
Sandalli bunlarin hepsini unut, Gidip yad ellerde gülünü kurut, Vatanda yasamak haram dediler. |
Bugünlük burada koyalim nokta,
Söylenecek sözüm daha cokta, Veda etmek gerek sevgili dosta, Gecen bereketli olsun diyelim. |
Sivaburs da gelmez oldu yanima,
Canlari katmistik senle canima, Gayri gelmezisen senin sanina, Türküler yazarim unutma sakin. |
[quote=sandalli;356326]Sivaburs da gelmez oldu yanima,
Canlari katmistik senle canima, Gayri gelmezisen senin sanina, Türküler yazarim unutma sakin.[/quote] SivaBurs'un yolu Mersin'e düştü Sanırım dostlarını unuttu üzdü Bursa'da yolları pek düzlük tü Acep yokuşamı düştü yolları ? |
harikasınız yhaaa şaşırıp laşıorum dörtlükleri okuyunca agzınıza ellerinize saglık
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:23. |
|