![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]Bir nevi öylede denebilir abla :) [/B]
|
heey nerdesiniz ben geldim selamın aleyküm
gelin bir tütün içip gideceğim be ne gaçıyonuz bizim orayı kilitlemişler yemekten sonra açılacakmış ortada galdım yahu kimse gapıyı açmıyor neyse bari temiz hava sahasında içiyim tütünümü. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
gız nerdesiniz kapıyı kitlemişsiniz aha bende gidiyom dizim başladı diziden sonra kısmetse görüşürüz.bay bay.
|
[B][QUOTE=ONuR;497194]Kurtlar vadisi başlayana kadar,bittikten sonrada uyuyana kadar burdayım Allahın izniyle :)[/QUOTE]
Tamam bakalım :) Kurtlar vadisini bende seviyorum ama bugun burada nöbetçiyim.[/B] |
[QUOTE=ayten58;497198]heey nerdesiniz ben geldim selamın aleyküm
gelin bir tütün içip gideceğim be ne gaçıyonuz bizim orayı kilitlemişler yemekten sonra açılacakmış ortada galdım yahu kimse gapıyı açmıyor neyse bari temiz hava sahasında içiyim tütünümü.[/QUOTE] Gel ablacıım gel.Burda sigara içebiliyoruz.Yani ben içebiliyorum :) Sen iç bende içeyim :) |
[B]Onurum hoşgeldin. Sen sigara içebilirsin ama başkalarına içirme burda...[/B]
|
[QUOTE=Cley;497203][B]Onurum hoşgeldin. Sen sigara içebilirsin ama başkalarına içirme burda...[/B][/QUOTE]
Hoşbulduk Muhammed abim. Pekala sadece ben içiyorum başkasına içirmiyorum. Duydunuz.Lütfen sigaraları söndürelim.Sadece ben içebiliyorum :D |
[B]Herkes kendi odasında içsin. Onlar Salim abiye içirmiyor.[/B]
|
[B]Ben içiyorum ama orda :D[/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Kızlar nerdesiniz,ayten ablamız gelmiş hoşgeldin abla...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:33. |
|