![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Ahmet Özhan - biraz kül biraz duman[/B]
biraz kül , biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerime ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte. |
ıssız adam film müziği 'anlamazdın'
|
Sahte Sevgililer - Devran Çağlar
-------------------------------------------------------------------------------- Kalbimde Ümitler Bittiği Zaman GEceler BoyunCa Ağlayacaksın Benim Yokluğumu Hissettiğin An Kahrından Ağlayıp Yalvaracaksın Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın Beni DinleMeyip Terkettin Diye Umutsuz Yollarda BEklettin Diye O Büyük Sevgiyi yok ettin Diye Vefasız Kalbinden Utanacaksın Sahte Sevgililer Terkettiğinde Benim Yokluğumu Anlayacaksın Beni BAşkasıyla Her Görüşünde Kaybettiklerine ağlayacaksın |
[B]Sezen Aksu - Sen aglama[/B]
Hasret oldu ayrilik oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yas Ayrilik da sevgiyle beraber Bir sarki bir siir gibi Yasadim canim acilari Senden bana hatira simdi Sakladigim sevgili kederler Bir siir gibi saklarim seni Bir yemin bir gizli düs gibi Ben bu yükü tasirim sen git, Git acilanma.... Sen aglama dayanamam Aglama göz bebegim sana kiyamam Al yüregim senin olsun Yüregim bende kalirsa yasayamam |
Sensizliği yaşadım
Çaresizim aşkınla Haksızlığa uğradım Duygularım isyanda Sensizlikten yoruldum Haksızlıktan usandım Bin defa kırdın beni Bir sana kıyamadım İstersen kaybolur Çıkarım hayatından İstersen gül olur Solarım aşkından İstersen kuş olur Göçerim bu diyardan Üzülme güzelim Sana hiç kıyamam İstersen ölürüm göcerim bu dünyadan Üzülme güzelim sana hic kıyamam |
[B]Sezen Aksu - beni yak kendini yak herseyi yak[/B]
beni yak kendini yak herseyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister öp oksa istersen öldür ask icin ölmeli ask o zaman ask ask için ölmeli ask o zaman ask seni içime çektim bir nefeste yüregim tutuklu gögsum kafeste yanacagıs ikimiz de ateste bir kıvılcım yeter hazırım bak ask için ölmeli ask o zaman ask allahım allahım ateslere yürüyorum allahım acı ile ask ile buyuyorum beni yor hasretinle sevginle yor sevgisizlik ayrılıktan daha zor diledigin kadar acıt canımı yoklugun da varlıgın da yetmiyor yoklugun da varlıgın da yetmiyor |
[B]Sezen Aksu - Hadi Beni Yine Sev Yeniden Sev[/B]
|
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma,
Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
[B]Sezen Aksu - Bir KIş Masali[/B]
Bir su damlası ürperir tenimde Bir temas hatırlarım ta eskiden Gözlerimi unuttum masallarda Ağlayamam ki ben Su gibi çırıl çıplak ve aydınlık Saz gibi durdum şiddetin önünde Sevgiyi bilmiyorlar bilmiyorlar Söyleyemem ki ben Yabanım esmerim sevgilim sebebim Bir gün bir kış masalında sevip yitirdiğim Şimdi artık korkular şarkılar mırıldanan Öpüşünle yaralı bir kız çocuğuyum ben Her sözüm mühürlenmiş kilitlenmiş Bin öpücükten bin dokunuştan Duysam da,canımın çığlığını Susturamam ki ben... |
can gidiyor
ellerimin arasından uçup yar gidiyor yılların hatırıdamı yok terkediyor ben kime yanayım aklım yetmiyor az geliyor biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam sonkez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda yar ben ettim sende helal et hakkını bir kere sever insan ben sende denedim şansımı hiç merak etme son güne dek seninle bu yürek sen bilmesen de yerine kimseyi sevmeyecek |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:42. |
|