|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları  olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Black"][B][I]yalan dünyanın sahte rüzgerına kapılma [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söyledigini yapan ve yaptırabilecegini söyleyen adamdır | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey  görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="black"][I][B]güzellik GÖRENİN GÖZLERİNDEYSE güzel sözlerin güzelligi DUYAN KULAKLARDADIR [/B][/I][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER PEŞLERİNDEN GİDECEK CESARETİN VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERÇEK OLABİLİR | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Dostlarınız azaldığı derecede ölüme biraz daha yaklaşmışsınızdır demektir | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum.... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Black"][B][I]KORKULU DÜŞ GÖRMEKTENSE UYUNIK YATMAK İYİDİR[/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İYİLİĞE İYİLİK HER KİŞİNİN KARI ; KÖTÜLÜĞE İYİLİK ER KİŞİNİN KARI . KADER | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:30. |  |