![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
arif ozan gelmiş bekliyor
belkide mısrasına mısra ekliyor felek nerde ağır yük varsa biz garip aşıklara yüklüyor |
Güz gelende olmaz agacta gazel,
Söyle ozan söyle sözün cok özel, Sazina düzen ver sesinde güzel, Söyle türkülerin cossun meclisim. |
ben bir dağın güneş görmeyen yüzüyüm
SİVASLI aşıkların şiirde sözüyüm görmeyen gözlerin parlayan kahverengi gözüyüm ben var ya ben ayrılıkla evli yanlızlıkla sözlüyüm |
bir yavrunun annesini özlediği gibi
inan çok masumane özledim seni bir askerin vatanını beklediği gibi inan korkusuzca bekledim seni |
Yol bilmem ki kervani dagdan asiram,
Yemek bilmem size corba pisirem, Askimi ben yüregimde tasiram, Kimseler bilemez ne kadar büyük. |
[QUOTE=sandalli;356704]Yol bilmem ki kervani dagdan asiram,
Yemek bilmem size corba pisirem, Askimi ben yüregimde tasiram, Kimseler bilemez ne kadar büyük.[/QUOTE] bitmedi sandallım zeynebe aşkın bu nasıl aşktı bizleride ettin şaşkın gece gündüz ona şiir yazdın birde sarı saçlı var yoksa oda başka bir aşkın |
[quote=kangallim58;356690]arif ozan gelmiş bekliyor
belkide mısrasına mısra ekliyor felek nerde ağır yük varsa biz garip aşıklara yüklüyor[/quote] Kangali ozan gelmiş bana seslenir Sözlerini özenerek bezenir Kahpe felek hep bizemi yüklenir Hep birlikte kovsak şu feleği olmaz mı ? . |
felek katar katar dert çekiyor
nerden gececeksem oraya dikiyor aşıklar dile gelip şiir olunca inanın felek bile dayanmayıp tekliyor |
her şarkıda duygulanan ben
zamansız bırakıp giden sen her köşe başında bekleyen ben gelmeyen zalim sevgili sensin sen |
önce beni kendine aşık ettin
bir sonbahar akşamı çekip gittin ben bir an bile sensizliğe dayanamazken bana nasılda bir ömür veda ettin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|