![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te
Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le Destan yazar yiğit bak süper ligde Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş Bekir Alim __________________ Bu güzel şiir bizlerle paylaştığın içi teşekkürler |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;219322][B][I][COLOR="magenta"]Keskesiz bir hayat varmiki
Dertsiz insan varmiki Kimi güler kimisi aglar Benden cok aglayan varmiki[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Hayat bir nehir gibidir akar gider Ne yapsakta durmaz geçer seneler Söyleriz türküler,yazarız şiirler Sivas'lıyız özümüzde var bunu bileler. Sitemizin ozanları dediler şiir yazdık Bu güzel köşede yerimizi aldık Vefalı dostlara çok selam yolladık Daha çok şiir bekleriz yalnız kaldık |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=albina58;219783]Su başı dutduk,çeşme başı dutduk,
Mahallemizde köşe başını dutduk, Evimizde baş köşemizde kalpde yer dutduk, Bir tek hemşerilerimiz arasında gardaşlık dutamadık,:confused:[/QUOTE] Hemşerilerimiz arasında gardaşlığıda dutarız yakında öyle ha deyince olmuyor bu işler bekleyen derviş muradına ermiş |
[QUOTE=SivasLady;208823][B]Yok mu aranizda kimse
Iki satir yazsa bize ben baslayayim siire Cesaret vereyim size [/B][/QUOTE] lady utanır oldum sivaslılığımdan billahi geçmedi iki satır aklımdan yeter kılıç çıktı kınından ok fırladı yaydan utanmam sadece kendi payımdan |
[QUOTE=Sweetgirl;208824][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Cesaretim gitdi ele
Günes dogmadan bitdi bile Buda benden size olsun Kalplerinz nurla dolsun[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] sweetgirl baksana bizde meğer ne ozanlar vamış ama maçlarda sadece bir beste biliyoruz işte taraftar işte şampiyon diye haydi yiğidolar sivassporumuza yeni bir beste yapalım en güzel olanını besteleylim herkes bizim bestemizi söylesin feneri cimbomu kartalı hepsi çatlasın |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SitemkarAşık;219763][B][I]SİVASLI GARDAŞ
Buram, buram hasret kokar her taşı Unutur mu yiğit kavım gardaşı Madımak çorbası tarhana aşı Burnunda tütmezimi Sivaslı gardaş Çiçek açar yaz bahar'da yaylası Bir efsane gibi taş ve kayası Gönlümün sevdası kalbim aynası Gel desem gelmez mi Sivaslı gardaş Örnek almış cümle âlem huyunu Dağında meleşir kuzu koyunu İçmeye doymazsın Tecer suyunu Bu hasret yetmezimi Sivaslı gardaş Gelmen mi yol olsa bir de vesile Gök medrese çifte minaresiyle Bir seher vaktinde ezan sesiyle Gel artık yetmez mi Sivaslı gardaş Selçukludan gelir bizim soyumuz Ergenekon Tuna nehri boyumuz Öksüz garip kalmış yetim köyümüz Bu dert hiç gitmez mi Sivaslı gardaş Sen tedbir al verir takdirin Hak’tan Su içtiğin o yer kızıl ırmaktan Bıkmadın mı Gardaş uzak olmaktan Dost sitem etmez mi Sivaslı gardaş Ecdadım yâd etmiş Sivas adını Bırakma sen elden itikadını Genç ihtiyar yaşlı kız ve kadını Söyle dert bitmez mi Sivaslı gardaş Bu yurt senin sevki sen sevilensin Temiz bir iz bırak dönüp gelesin Atan var Deden var bur da bilesin Gurbet hiç bitmez mi Sivaslı gardaş Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le Destan yazar yiğit bak süper ligde Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş Bekir Alim [/I][/B][/QUOTE] babamlara dahi okudum beğendiler. ellerine yüreğine buraya yazan bileğine sağlık... |
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;220206]sweetgirl baksana bizde meğer ne ozanlar vamış ama maçlarda sadece bir beste biliyoruz işte taraftar işte şampiyon diye haydi yiğidolar sivassporumuza yeni bir beste yapalım en güzel olanını besteleylim herkes bizim bestemizi söylesin feneri cimbomu kartalı hepsi çatlasın[/QUOTE]
malesef taraftarimiz üretken degil, baskalarinin bestelerini SivasSpor`a göre degistirip ezberliyorlar ve macta onu söylüyorlar, bu cok üzücü bir durum. ama düsüncen güzel ilk adimi ben yapayim :) |
[QUOTE=arifcoskun;220190]Hayat bir nehir gibidir akar gider
Ne yapsakta durmaz geçer seneler Söyleriz türküler,yazarız şiirler Sivas'lıyız özümüzde var bunu bileler. Sitemizin ozanları dediler şiir yazdık Bu güzel köşede yerimizi aldık Vefalı dostlara çok selam yolladık Daha çok şiir bekleriz yalnız kaldık[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bence biraz fazla duygusallasdik Dertler paylasilmadan bitermi sandik Üzüntüleri bir kenara atalim Sirayi neseli satirlara birakalim [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yarisma icin yazacak biseyler bulamadim
Bana sizlerden biri yardim eder sandim Hadi artik bakmayi birakin derim Su yarismayi beraber yenelim ;) [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;220918][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yarisma icin yazacak biseyler bulamadim
Bana sizlerden biri yardim eder sandim Hadi artik bakmayi birakin derim Su yarismayi beraber yenelim ;) [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] İyi düşün bulursun birşeyler Güzeli, iyiyi herkes sever Sevgiyle dolsun gönüller Susmasın diller, yazsın kalemler :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:16. |