![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
karsimda iki tane minik resim
birinde mavis bir yigit yegenim digerinde baldan tatli bir fistigim efendim bana sorarsaniz ben bu ise olur derim |
[B][COLOR=darkorange] artık sözümüzü keselim
çocukları büyütelim zamanları gelince onları[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]en güzel şekilde baş göz edelim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
Önce güzel teyzeleri evlensin,
Dügün olsun sitemiz senlensin, Iste sandalli hemen dellensin, Önce tatli-dilli gitse olmaz mi. |
oho sizden iyisi yok
cocuklari everdiniz karniniz tok kaldi mi tatli dilli yine yalniz acep ne olacak benim hallerim : ))) |
[QUOTE=sandalli;356766]Önce güzel teyzeleri evlensin,
Dügün olsun sitemiz senlensin, Iste sandalli hemen dellensin, Önce tatli-dilli gitse olmaz mi.[/QUOTE] cok iyi dedin be sandallim hemende halden anladin bugün aramislar annemleri haftaya gelip hayirli bir is icin istemeye lakin kizimizin gönlü yok oglana karsi o yönde hisleri yok bilirsin bu hususlarda epeyce karnim tok : )) |
[B][COLOR=darkorange]çocukları evlendirmedik erteledik[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sırayı öncelikle sana verdik[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]allah seninde gönlüne göre versin kara kaşlı kara gözlü bulsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Bulursun sende birgün birini,
Kurutmasin bahcendeki gülünü, Üzmesinler senin tatli-dilini, Mutlu ol isterim ömrün boyunca. |
[QUOTE=tatli-dilli;356772]cok iyi dedin be sandallim
hemende halden anladin bugün aramislar annemleri haftaya gelip hayirli bir is icin istemeye lakin kizimizin gönlü yok oglana karsi o yönde hisleri yok bilirsin bu hususlarda epeyce karnim tok : ))[/QUOTE] karnı doymuş istemez düğün açmayalım diye ediyor kördüğüm her şairin aşkı vardır gönlünde sende bir şairsin gördüğüm |
heyt be iste budur
abla dedigin böyle olur sirayi önce kardesine verir dügünümde insallah pasta yedirir |
talıdilli düğün olunca çagır bizde gelelim
bu mutlu gününde yanındayız diyelim eğer istemessen bir evlilik evlen diye üstünede gelmeyelim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:14. |
|