![]() |
|
Cevap: Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!!
[B]Teşekkürler Ayşegül :)
Metin desene hergün çiçek almayı garantiledik :D Takma isim mi buluyorusunuz birbirinize :D :D[/B] |
Metin haklı :)
|
[QUOTE=club7house;464256]Metin haklı :)[/QUOTE]
[B]Hayır, haksızsam söyleyin:D...[/B] |
Kişi kendisine takılan lakaptan hoşnut değilse , kabul etmemek ona hak'tır :D
|
Metin sende çok ayrıntıya takılma be kardeşim :D bak bide yandaşlarında var ben hep yek hep tek başımayım üstüme gelmeyin ha ;P
Gunay rica ederim ama benim sağım solum belli olmaz garanti deme sen yinede ;P |
[QUOTE=club7house;464261]Kişi kendisine takılan lakaptan hoşnut değilse , kabul etmemek ona hak'tır :D[/QUOTE]
[B]Yalçın gene olayı atasözü olacak bir cümle ile bağladın kardeşim, helal olsun:)...[/B] |
Ne demiş Lenin '' Cinayete tanıklık edersen tarafsız olamazsın , durdurmak istemezsen taraf tutmuşş olursun '' yani ortada haksızlık var ( kişi kendisine takılan lakaptan hoşnut değil ) sırf yandaş olmamak için hak'kı savundum :)
|
[CENTER][B]Bugünki ciceklerim kimlere geliyor bakalim : [/B]
[B][COLOR="Blue"]Aysegül 1967 club7house metin 0758 [/COLOR][/B] [IMG]http://www.sasirt.com/resimm/1739-1/renkli+karanfil.jpg[/IMG][/CENTER] |
tatli-dilli
seva kardelencicegi |
Benim bugünki çiççeklerim;
şuan Sivasda olan, iki gündür kendini özleten Salim abime, biricik abim Doğan Bulut abime ve Serdal öğretmenime gelsin :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:36. |
|