![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
hepinizde hem şair hem ozansınız
her kelamı şiir gibi yazansınız nerde kötü yanlış onu bozansınız sevgiyle dostlukla donamışsınız |
Hasan dedem yemez-içmez derlerdi
Minever halam ince elekten elerdi Genç gelinler-ergen kızlar yerlerdi Yeşil yemlik, madımaklar nicoldu . |
caliyor abimin radyosunda hareketli türküler
dönüyor ortada en neseli sohbetler olmasin soframizdan eksik bereketler yatarkende bas ucumuzdan melekler |
Şakir dayım lokantayı açardı
Etrafa türlü kokular yayardı Tam onun önünde üzüm satardı Bakın hele Durak dayım nicoldu . |
[B][COLOR=darkorange]asıl parti dündü radyoda
doyamadık bir türlü oynamaya yanar döner meyve tabağı masaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gül yaprakları döküldü başımızdan aşağıya[/COLOR][/B] |
Nurya hala, Anşa hala keyvancılık yapardı
Konu komşu yardımlaşır koşardı Kur'an, Yasin okur iken coşardı Deyin hele Asya ebem nicoldu . |
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
ben sizsiz dün aksam bir türlü doyamadim cokca oynadim hatta biraz da kudurdum ama sabahin ilk isiklarinda epeyce bir duruldum : )) |
kangallıyım hem yazarım hem bozarım
haksızlık gördüğüm zaman kızarım zalimin elini hiç acımam kırarım kimine göre uçan kelebek kiminede yılanım |
Cenazeler mezarlığa gidende
Gelip geçenlere selam verende İmam olan talkın, dua edende Aramızdan eksilenler nicoldu . |
Dagittilar alamadim kömürü,
Bosa gecirmisim garip ömürü, Severim ben sizin gibi dünürü, Kina burda dügün orda olmaz mi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:03. |
|