![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]kına kız evinde olur budur bu işin dümeni[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]herşeyi usulüne uygun yürütülmeli [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizde adettendir verilir birde yüz görümlüğü[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] beşi bir yerde taksak olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
Çarşı içi sıra sıra dükkanlar
Bakkal Kemal, Terzi Nihat esnaflar Hergün ayrı çeşit bir film oynar Bakın hele Yıldız Sineması nicoldu . |
Sırım İsmail'in gönlü hoşmudur
Lillo Abid'in tabakası boşmudur Apşahinin ekmekleri taşmıdır Mahalle fırınlarımız şimdi nicoldu . |
[QUOTE=tatli-dilli;356829]yaz gelsede giyinsek sandalet
alsak iki tekerli birer bisiklet aksuda binsek sandala arabayla varsak kangala : ))[/QUOTE] ben çok giderim o diyara masamda kola ve sigara gelirseniz eğer birgün kangala ziyafetimdir beklerim mangala |
Bayram olur davul zurna vurulur
Döğüş biter mahkemeler kurulur Şahitlere sıra ile sorulur Bakın hele Topal Mahmut nicoldu . |
[QUOTE=tatli-dilli;356829]yaz gelsede giyinsek sandalet
alsak iki tekerli birer bisiklet aksuda binsek sandala arabayla varsak kangala : ))[/QUOTE] Sandalda yerin hazir, Yardim etsin Hz. Hizir, Ne sultanim nede vezir, Anlatirim ben kendi halinde. |
Sınıkçısı, sünnetçisi, berberi vardı
Bunca yaraları acep kim sardı Köylüsü, kentlisi hep barabardı Ceviz, Aşık atan gençler nicoldu . |
[QUOTE=sandalli;356831]Radyonun adresin gönderdim sana,
Öyle kem gözlerle bakmayin bana, Seneye kesersem kurbanda dana, Buyurun gelin beraber yesek olmaz mi.[/QUOTE] adresi aldım cevaben mesajım yolladım dinliyorum türküleri efkarımı solladım kesersin inşallah sende bir kurban dana olmassa tavuk bile yeter üstadım |
KULLARIN GİRMEK İSTER CENNETİNE
BANA CEHENNEMİM YETER SENİN YARATTIĞIN HERŞEY VALLAHİ GÜZEL EĞER CEHENNEMİN OLMASAYDI KİM VERİRDİ CENNETİNE DEĞER |
biliyorum bu iki saatlik ziyaretim olmadi makbul
umarim bu kardesinizin bugünlük özürü olur kabul sizin icin de yiyecegim urfa acisindan cig köfte belkide cekerin yaninda tütünlüsünden birde nargile : ))) hadi hoscakalin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:14. |
|