![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="Navy"][U]gökhan özeN resiMLer hayaLLer+ sinir bozucu bi yazıcı dinLiyoruz:D[/U][/COLOR][/B]
|
[B]GÖNÜL BAGIMA ATAS BIRAKTIN
KURSUN GIBI SINEMI DELI GÖZLERIN BIRAN BAKTIM DA ICIMI YAKTI BAKINCA AKLIMI ALDI GÖZLERIN SENIN GÖZLERIN BIRAN KAYBOLDUGUNDA ARADI GÖZÜM BASKA DÜSÜNEMEM YAR SENSIN SÖZÜM KALBIM CARPIYORDU TITREDI DIZIM BEDENIMI TITRETEN YELDI GÖZLERIN SENIN GÖZLERIN CAN DOST OLURMUSUN YARIM BENIMLE BEN SENLE DOST OLURUM GÖNÜL SENINLE HER SABAH SORARIM SENI EL ILE BAHAR KÖRMÜ OLDUN YARIM GÖZLERI SENIN GÖZLERIN[/B] |
[B][I]Eda BeRKeR-----BeNi SaNa HapSeTTin....!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]SENDEN AYRILIRSAM GÜN AYLAR OLUR
HAYALIN GARSIMDAN GITMEZ HASRETIM GÖNLÜMDE CICEGIM SARARDI SOLDU SENDEN AYRI GÜLÜM ACMAZ HASRETIM SELVI BOYLUM GASIN KEMAN GIBI YAY GIBI BAKISLARIN HANCER YÜZÜN AY GIBI YILLAR OLDU YÜREK YANAR KOR GIBI SENDEN AYRI GÜLÜM ACMAZ HASRETIM ELADIR GÖZLERIN HASRETIM BITMEZ BEKLERIM YOLLARIN GERIYE DÖNMEZ AGLATIR HASRETIN GÖZYASIM DINMEZ TOPRAK OLSAM YINE DINMEZ HASRETIM [/B] |
[B]BIR DILEK TUTTUM GÖNÜL BAGIMDA
SENI ARADIM O KAYIP YARINLARDA TEK CAREM SENMIZSIN YAR HERGÜN ÜZERSIN BUMU SENIN SEVGIN HAIN BENLIGIMI UNUTTUM BEN BENDEN OLMUSUM SEN DEGER MI BILDIN ZALIM INANMAK ZOR BENMIYIM BU HALDEKI HER MEVSIM BAHARIMDA BIN BIR KIRCICEGI DUR SAKIN SARILMA KOKUN SINER KANIMA DUR SAKIN KONUSMA YAR GÖZÜMDEN ANLA[/B] |
Osman oztunc _Üsküdar
|
***********BUGUNÜM YARINIMSIN **********
|
[B]günleri ay gibi aylari sene
hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gurbeti bitirip artik gelsene usandim yoluna bakip durmaktan gelenden gecenden seni sormaktan bikmadin mi artik ayri kalmaktan gurbeti bitirip artik gelsene aramiza baska kimse girmeden gözyaslarim coskun sele dönmeden ugrunda can verip ölüp gitmeden hasreti bitirip artik gelsene GÖKHAN GÜNEY-ARTIK GELSENEEEEEEE[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Sibel CAN Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Sibel Can - Ölürüm Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm....[/B][/COLOR] |
[B]
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç gece ağladım, böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım kim bilir kimler var şimdi kalbinde? sen beni unuttun çoktan belki de ben hâlâ yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın unutamadım her sevgi zamanla bitermiş derler benimki bitmedi... anlayamadım bu aşktan hayır yok! unut! dediler ne yaptımsa seni unutamadım kim bilir kimler var şimdi kalbinde? sen beni unuttun çoktan belki de ben hâlâ yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın unutamadım GÖKHAN GÜNEY BABAAAAAAAA-UNUTAMADIM OFOFOFOFFFFFFFFFFFFFF[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |
|