![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B]Salim abi anlatılmaz yaşanır... Çok iyi biri.[/B]
|
[B]en çok istediğim güzel arkadaşlar güzel kardeşler rabbim bana cley gibi bi kardeşimle tanışmayı nasip ettiği için rabbime duacıyım iyi kalpli pırlanta gibi ve bi okadarda efendi bir kardeşimiz [/B]
|
salim kardeşim çok saygılı naazik bir bey efendi bende salim kardeşim gibi biriyle tanıştığım için kendimi çok şanslı buluyorum salim kardeşim allah ne dilersen kabul etsin ve ömrün istemediğin kadar uzun olsun inşallah.canım deniz kızı çok teşekkür ederim ben sizi çok seviyorum güzelim rabbim bahtını ve şansını açık etsin ve hayırlı uğurlu uzun ömürler versin inşallah güzelim seni yüreğinden öpüyorum beni tam tahmin etmişin tekrar teşekkürler.
|
cok tanimam ama iyi bir ablaya benziyor,
saygili ve sevecen biri |
[B]Profiterolden daha tatlı birşey :)[/B]
|
EZCANEDE CALSTIGINI BILIYORU ........ VE COK SAYGILI BIR KARDESIM
|
[B]Genelde forum oyunlarında gördüğümüz ama son zamanlarda fazla göremediğimiz , sitemizin olmazsa olmaz üyelerinden biri. Ayrıca gurbetci üyelerimizden.[/B]
|
COK AGRI BASLI VE SAYGILI BIR HEMSERIM ................. VE COK SEVILDIGINI FARK ETIM
|
avatarına hayran olduğum bi hemşom:D:D::D:D
|
ÖRGENCILERI ONU COK SEVIYORLAR .................AYRICA TAM BIR TÜKCE HAYRANI DILIMIZIN ELLIMIZDEN GITTMESI ISTEMIYOR
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:18. |