![]() |
Cevap: SitemiziN EnlerI
aaa hazan ablacim beni unutmussun : ((
ne derler gözden irak olan gönüldende irak olurmus hep cok gelemiyorum diye yapiyonuz dimi bunu : (( küstüm iste aglicam simdi :mad: |
[QUOTE=tatli-dilli;416295]aaa hazan ablacim beni unutmussun : ((
ne derler gözden irak olan gönüldende irak olurmus hep cok gelemiyorum diye yapiyonuz dimi bunu : (( küstüm iste aglicam simdi :mad:[/QUOTE] [B][I]Senin gibi tatli- dilli biri nasil unutulur çok özür dilerim tatli-dillim sen nikin gibi şeker mi şekersin ooy ooyo kiyamam sana sen teksin küsme emi. [/I][/B] |
arifcoşkun en centilmen
club7hose en fanatik canann en çizgi film meraklısı:) deliktaşlısalim en erkenci denizkızı en çok hepsi seven:D kıbrıslı en siyasetçi kişi kardelençiçeği en çok kahve ikram eden üye:) kronik en çok kek yapan üye:) sandalli en istikrarlı ozan seva en kürtleri savunan üye:) ve ben Metin 0758(BU KONUDA HİÇ MÜTAVAZI OLAMAYACAM);en ülkücü,en fair-play,en futbol sever ve en en en ...:) |
Bir "enlerde" ben hazırlayacağımdır pek yakında burada :D
|
Çok az kişiyi tanıyorum , izlenimlerim olumlu ama yinede liste yapmak için biraz erken kısa zamanda arif coşkun abi gibi bende listemi yapacağım.
|
[QUOTE=guldane;405325]bu sitenin en yabancısıda benim galiba çünkü bende çok acemiyim bi gruba üye olmayı bile beceremiyorum[/QUOTE]
sende en sevilen annesi seçtim gönlümde... |
sende en sevilen annesi seçtim gönlümde...
[COLOR="Purple"][B][I]bende kendi kendimin suskuluğuyunu seçtimm....[/I][/B][/COLOR] |
[B]başka liste yokmu ? :D[/B]
|
[quote=cCc_NaZ_cCc;416213][B][COLOR=darkorange]benm enim kronik :) .......[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=darkorange]çakma kronik seniiiiiiiiiiiiiiiiii :mad::D[/COLOR][/B] |
bende buldum sivaslıbaki
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:21. |