![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Yeliz.....
.............Bu ne dünya kardeşim seven sevene bu ne dünya kardeşim böyle........ |
KABE IMAMI AHMET EL ACEMI DEN AL-İ İMRAN SURESİ
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="Navy"]cevdet bagca:
yalan.............(dinlemenizi tavsiye ederim bence çok güzel bir parça)[/COLOR][/B] |
[B][CENTER]Serdar Ortac - Seni her halinle seviyorum [/CENTER][/B]
|
[B][CENTER]Fulden Uras - Kaç kere sever insan[/CENTER][/B]
|
KAVAYA GORE TAKLIYORUZ DINLIYORUZ
|
[B][I]Saqopa KajMer-Soguk Küvet..........[/I][/B]
|
[CENTER][B]Murat Boz - Aski bulamam ben (hobaaa)[/B][/CENTER]
|
[CENTER][B]Murat Boz - Üzüleceksin[/B]
Üzüleceksin iste o zaman Bosa oyaladIgIn zamana beni Görmeyeli yeni basladIm AnlatInca ben kendimi[/CENTER] |
[CENTER][B]Gülsen - Alninin yazisi[/B]
alninin yazisi ömrünün yarisi basinin belasi olmaya geldim[/CENTER] |
[CENTER][B]Gülsen - Nazar degmesin[/B]
Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dokunmaz Bozuyorum aşk orucumu Yıllar sonra seninle Aşığım hayranım herbir zerrene Bakmaya kıyamadım bir kez yüzüne Nazar değmesin eğilsin alem dizine[/CENTER] |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Özcan Deniz - Ah O Gözlerin[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[CENTER][B]Gülşen - Sakıncalı[/B]
Yanıyor içim dışım bir garip halde Ne sözüm geçer ne gücüm yeter bu kalbe Yolunu çizdi çoktan düşünmeden sonunu Bilmiyor bu aşk yakacak onu pare pare Tutuldum sakıncalı bir sevgiye Zarardasın ey kalbim dön geriye Al Tanrım aklımı Ki zaten bende değil Al Tanrım kalbimi Bu aşk hakkım değil Yanıyor içim dışım bir garip halde Ne sözüm geçer ne gücüm yeter bu kalbe Yolunu çizdi çoktan düşünmeden sonunu Bilmiyor bu aşk yakacak onu pare pare Tutuldum sakıncalı bir sevgiye Zarardasın ey kalbim dön geriye Al Tanrım aklımı Ki zaten bende değil Al Tanrım kalbimi Bu aşk hakkım değ[/CENTER] |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]DJ Tiesto - İce Rain[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Özcan Deniz - Zorun Ne Benle Aşk [/COLOR][/CENTER][/B]
|
[CENTER][B]Ebru Gündes - Sen allahin bir lutfusun[/B]
Sen allahin bir lutfusun Gözlerimin nurusun Seni gören sifa bulur Gel de gönlüm sifa bulsun Seni seven aski bulur Gel de gönlüm aska doysun Biliyorum yüregin beni ister O zaman bu biçare niye bekler Geliver de gül yüzünü göster Burada bir garip seni bekler Gel sevindir su garibi Gel de üzme bu garibi [/CENTER] |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Oğuzhan Koç - Gül Ki Sevgilim[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[CENTER][B]Ebru Gündes - Cok mu gördünüz[/B]
Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde ilk defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüzmü kaldı mutluluğumda Bir kere gülmeyi cok mu gördünüz Benimde hakkımdı sevmek sevilmek Yalnızlık ne demek bilir misiniz Onunla bağlıydım ben bu hayata Bana yaşamayı cok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğumda Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz [/CENTER] |
[CENTER][B]Ebru Gündes - Vazgecmem[/B]
Ayrıldık hatırlarsan Kaçınca günahlardan Bugün bana, yarın sana Kurtulan var mı aşktan Utandım maldan, mülkten Usandım yalan sözden Kalbin benim olalı, canım senin olalı Heryerde seninleyim ben Seninle doğmuşum sensiz ölemem Dünyayı verseler yine vazgeçmem Aşkla yoğrulmuşum, ayrılık bilmem Dünyayı verseler yine vazgeçmem[/CENTER] |
[CENTER][B]Petek Dincöz - Tak Tak (cok neseli bir sarki)[/B][/CENTER]
|
Kasamdan çıkan fanın sesini.....
|
[B][CENTER]Gülben Ergen - Asksin sen (süper bir yalin sarkisi)[/CENTER][/B]
|
Cevap: --->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[QUOTE=tatli-dilli;316184][B][CENTER]Gülben Ergen - Asksin sen (süper bir yalin sarkisi)[/CENTER][/B][/QUOTE]
Başar-Yardıma muhtaç.......... ......... |
[CENTER][B]Gülben Ergen - Aşksın sen[/B]
Sen şu içindekileri yüreklice bağırabilseydin Gururunla cesaretine eşit durabilseydin Öyle yol alırdık ki inan Öyle temize çıkardı ki bu can Bazen dönülmez kararlar almaya çok yakında duruyorsam Anla anla aşksın sen Cansın sen Uykusuzluğum dalgınlığım hep bu yüzden Aşksın sen, cansın sen... [/CENTER] |
[CENTER][B]Necdet Kaya - Kahveyi Kavururlar (cok güzel bir türkü)[/B][/CENTER]
|
[CENTER][B]Necdet Kaya - Yar'imis meger [/B]
(sivaslidir kendisi, yürü be hemsom süpersin)[/CENTER] |
[B][CENTER]Necdet KAYA - Denizin Dibinde Hatçem[/CENTER][/B]
|
[CENTER][B][COLOR="Blue"]Oya Bora - Süper Baba[/COLOR][/B][/CENTER]
|
[B][COLOR=darkorange]can gidiyor
ajda pekkan........................[/COLOR][/B] |
[B][I][U][COLOR="Sienna"]Murat Kursun (Mardinli Güzel Yarim )***[/COLOR][/U][/I][/B]
|
[B]Ich und Ich - so soll es bleiben[/B]
|
[QUOTE=SivasLady;316243][B]Ich und Ich - so soll es bleiben[/B][/QUOTE]
Aysun Güntekin-Kışla kapısı ................................................. |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Türk sanat müziği dinliyorum.......................[/B]
|
murat başaran-gülümse anne..::::(((
|
[B][COLOR=darkorange]Cünety Tek KURŞUN
[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] [/COLOR][COLOR=#000000]Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.. Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var Yemin verdim gitmem bir yere Taş olup kırılsam bin kere Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var [/COLOR][/B] |
turkce rap hip dinliyorum.................
|
[B][COLOR=blue]ARZU SAHINDEN -YARALI CEYLANIM süper [/COLOR][/B]
|
[B][I]Ceza-Fatalrhyme v.i.p................[/I][/B]
|
bebek gozlum dj atesden...............cok guzel parca
|
Cevap: --->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[quote=YigidoKafaBozuk;316330][B][I]Ceza-Fatalrhyme v.i.p................[/I][/B][/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:confused:-[B][COLOR=blue]YAZIK SANA DAHA SIMDIDEN KAFAN BOZULMUS YASIN 14 DERDIN NEYDI KARDESIM PISKOPAT OLDUN FALAN HEHEHE:D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |