![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Nasıl bir zevktir anlamıyorum
İnsan aldatmayı ben bilmiyorum Zaten bu yüzden hep çekiyorum Hiç açıklamam yok sorma Allah’ım |
[quote=sivaBURs;356856]Gittim gelemedim, uzak illerden
Size getirmişem selam dillerden Papatya, kasımpatı ve de güllerden Renk karışsın gecenize ozan dostlarım[/quote] Hosgeldin sivaBurs nerelerdeydin Seni sevenlerin çok beklettin Bekleriz seni geçen seneden Bir yıl geçti bak mutlu seneler . . |
İstedim denedim ama olmadı
Dolum boş kaldı boşum dolmadı Normal bir insan beni bulmadı Vefasız ayağına serme Allah’ım |
Yolun cok uzunmus bekletiyorsun
Sözlerin cok dertli söyletiyorsun, Saza sert vurupta inletiyorsun, Söyle asik hazan mi girdi bagina. |
[QUOTE=arifcoskun;356867]Hosgeldin sivaBurs nerelerdeydin
Seni sevenlerin çok beklettin Bekleriz seni geçen seneden Bir yıl geçti bak mutlu seneler . .[/QUOTE] Sorma be abi işlerim vardı İşler çoğalınca dünyam karardı Onca işi çözmek inanın zordu Hallettim sonunda geldim abicim |
[B][COLOR=darkorange]tüm dertliler burada toplanmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]herkesin derdi diğerini katlamış dert üstüne dert yığınlanmış derdimizi dermansız koyma allahım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;356869]Yolun cok uzunmus bekletiyorsun
Sözlerin cok dertli söyletiyorsun, Saza sert vurupta inletiyorsun, Söyle asik hazan mi girdi bagina.[/QUOTE] Sıradan insan hiç olamadım İnsanlıktan ayrı hiç kalamadım Ama insanlığı ben bulamadım Kötüler elinde yorma Allah’ım |
[QUOTE=kronick;356872][B][COLOR=darkorange]tüm dertliler burada toplanmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]herkesin derdi diğerini katlamış dert üstüne dert yığınlanmış derdimizi dermansız koyma allahım [/COLOR][/B][/QUOTE] Adaleti kalmamış artık dünyanın Tuz dökerler üstüne taze yaranın Gülünür mü yanında hiç ağlayanın İnsafsıza hoş dünya kurma Allah’ım |
[B][COLOR=darkorange]sen kızını ver gözün arkada kalmasın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kaynanası yoluna adaklar adasın bal ile kaymakla onu beslesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sözü aldık artık pişman etme allahım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Ozanlar ben müsade istesem
Bugünlük benden yeter desem Gideyim birazda diğer odaya Herkese iyi geceler desem olmaz mı ? . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |
|