![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Yilmaz Erodogan - Ankara[/B]
Mükemmel bir siir, tavsiye edilir... |
beni sevmekkkkkkkkkkkkkkkkk
yürek isterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zeki erdem |
İbrahim Türkmenli .......................sendin bitsin diyen..
. |
cem özkan
ağlamak :)) |
[B]Ebru Gündes - Sen benim dünyamsin[/B]
korkulu rüyam gülen bahtimsin sen benim sen benim dünyamsin |
[B]Ne yaptımki sana kader
Çıktın yoluma oldun engel Adaletin bu mu senin Benim için bir karar ver Ne yaptımki sana kader Çıktın yoluma oldun engel Adaletin bu mu senin Benim için bir karar ver Son sözüm budur devam et Ciğerlerin bir bir sök at Sen işsiz kalmazsın elbet Bulup birin yakan kader Bulup birin harcan kader Ben bilirdim sonum buydu Bana mutluluklar yoktu Nerde şaştıda güldürdü Şimdi öldüm sevin kader Bak ben öldüm hep gül kader Ahım kalmaz ölmeyin emi Mutlu olmam gülmeyin Alay ettim buna inan Dalga geçtim senle kader Ben bilirdim sonum buydu Bana mutluluklar yoktu Nerde şaştıda güldürdü Şimdi öldüm sevin kader Bak ben öldüm hep gül kader Son sözüm budur devam et Ciğerlerin bir bir sök at Sen işsiz kalmazsın elbet Bulup birin yakan kader Bulup birin harcan kader[/B] |
musa eroglu hasret bitiren yollar dınleyın tavsıye ederım
|
[B]Ebru Gündes - Senin olmaya geldim[/B]
dün aksam yine benim yollarima bakmissin gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmissin kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakin artik üzülme sende kalmaya geldim yillar var ki hasretim o güzel yüzüne kararliyim sevgilim senin olmaya geldim benim icin aglamis hep gözyasi dökmüssün gelmeyince üzülüp hep boynunu bükmüssün kalbindeki derdine derman olmaya geldim sakin artik üzülme sende kalmaya geldim yillar varki hasretim o güzel yüzünde kararliyim bu gece ben senin olmaya geldim |
türkülü yürekler ah ney leyim gönül :) kargqadan baska kus halk müziginden baska mzk tanımam :D
|
[B]Ebru Gündeş - Benzemez Kimse Sana[/B]
Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen işvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım. Bakışından süzülen işvene kurban olayım... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:02. |
|