![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
İyi de ne zaman oldu da bitti
Bu serüvene sizi kim itti Sandallı da kızı bırakıp gitti Helal olsun size daha ne diyem |
Cok yoruldum gözümün isigi gitti,
Söyledim söyledim sözlerim bitti, Sandalli yarin icin yataga yatti, Simdi gidip yarin gelsem olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;356889]Cok yoruldum gözümün isigi gitti,
Söyledim syöledim sözlerim bitti, Sandalli yarin icin yataga yatti, Simdi gidip yarin gelsem olmaz mi.[/QUOTE] Elbette abicim müsade senin Kapat acımasın artık gözlerin Güzel uyku çek hem derin derin Yarın görüşürüz iyi geceler |
[quote=sivaBURs;356888]İyi de ne zaman oldu da bitti
Bu serüvene sizi kim itti Sandallı da kızı bırakıp gitti Helal olsun size daha ne diyem[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]daha bugün oldu da bitti büykler kızla oğlanın resmini gördü tasdik edildi onay verildi bizlere hayırlısı olsun demek düştü [/COLOR][/B] |
Ozanlar senin sözüne hayran,
Bursa`nin kizlari sazina kurban, Bende cikip giderken burdan, Gecene nurlar dogsun kardesim. |
[QUOTE=kronick;356892][B][COLOR="DarkOrange"]daha bugün oldu da bitti
büykler kızla oğlanın resmini gördü tasdik edildi onay verildi bizlere hayırlısı olsun demek düştü [/COLOR][/B][/QUOTE] Tamam şimdi gördüm resimleri Yakışmış birbirine isimleri Ne zaman geliyor hısımları Düğün tarihi belirlediniz mi |
[QUOTE=sandalli;356893]Ozanlar senin sözüne hayran,
Bursa`nin kizlari sazina kurban, Bende cikip giderken burdan, Gecene nurlar dogsun kardesim.[/QUOTE] Giderken sazına müthiş dokundun Yazdıklarınla kalpten okundun İyi yüreğinle Rabbe yakındın Senin de gecen nurlu olsun abicim |
Asiklar sizin hiziniza yetismek zor
Herkes yatmaya gidiyor ben ise geliyor Muammerin kizi cay demliyor Selam asiklar hepinize selam |
Selam Karataşlı sen de hoşgeldin
Ozanın adresi buradır bildin Gelir gelmez çok da sevildin Ama geç kaldın, gece bitiyor |
yıldızları saymak ne kadar imkansız ise sivası unutmakta o kadar imkansıdır ___________sevincin yıldızlar kadar parlak üzüntün ise güneşin doğup batışı gibi gelip geçici olması dileğimle............................
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:23. |
|