Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

ömer yalcin 25.12.2009 01:40

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

[I][COLOR=blue]nerde kalmistik ?????????????????????????????????[/COLOR][/I]

bilal kose 25.12.2009 01:42

akadaslar size iyi sohbetler ve iyi geceler gorusmek uzere allaha emanet olun

ONuR 25.12.2009 01:42

[QUOTE=ismail 58;497629]Yok dedikçe ilçeleri sırayla sayma onur.
İlçelerle gönülden hemşerilik bağı dışında, akrabalık bağım bulunmamakta,
ha ellerinden öper 2 kızım bir oğlum var belki kız verir gelin alırda bir bağım olursa ALLAH bilir.

akrabalık umutlarımızı canlı tutmak ve daha çabuk sonuca yaklaşmak istiyorsan merkez mahallelleri veya köylerine gel.

Yeşeren ümitleri birden bitirmemek istiyorsan saymaya devam et ilçeleri.

bu arada ulaştanda izinden gelirken geçmekteyim.[/QUOTE]

Verdiğim ilçelerle bagın bulunmadığını bildirdiğine göre akraba olma ihtimalizmide kalmadı abi... :)

ömer yalcin 25.12.2009 01:45

[COLOR=blue]iyi geceler Bilal kardes yine bekleriz[/COLOR]

altuntas58 25.12.2009 01:46

[B]Arkadaşlar malum topicte sigara iciyorlarmış haber kaynağım sağlam yerden hatta sigarayı icenler bizim topicten onlar söyledi orada ictiklerini bizim topic dumansız hava sahasına üye oldu[/B]

ismail 58 25.12.2009 01:47

[QUOTE=altuntas58;497620][B]İsmailciğim sen bu sitenin en dürüst,en seviyeli,ve en beyefendilerinden birisin seni banlamak gibi bir fikrim yok alamazda ancak sizi bir ağbeyiniz olarak istanbul takımlarını tutan sivaslı ağbeyilerimiz var bende tutayım diyebilecek genclerimize ve gelecek kuşaklarımıza kötü reklam olmasın diye uyarmk istedim hepsi bu beni anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim[/B][/QUOTE]

Abi teşekkür ederim,

Beni onere ettiniz, dün sinirden gözlerimi yaşartan talihsiz olaydan sonra gerçekten bugünde samimiyetten gözlerimin yaşarmasına gerçekten ihtiyacım vardı.

Ve ancak bu samimiyeti diğer üyelerimiz abilerim kardeşlerim lütfen alınmasın, bunu sadece siz yapabilirdiniz. Sagolun varolun.

Uyarmak ne demek abi noksan kaldıysa fırçala istersen senden gelecek fırçalara boynum kıldan ince,

kimbilir belki abartmayın diyenler olabilir de, dünki durumumu bilselerdi ki,
az bile görürlerdi. çok duygulandım.

İşte gerçek sivaslılar...
aramıza fitne nifak sokmaya çalışanlar sadece kendi tuzaklarına düşerler.

sana söz abi eger müsait olduğum enkısa sürede bu nikle .............tk sitesine üye olup,
Sivasspora methiyeler yazacağım.

ismail 58 25.12.2009 01:49

[QUOTE=bilal kose;497632]akadaslar size iyi sohbetler ve iyi geceler gorusmek uzere allaha emanet olun[/QUOTE]

Değerli hemşerim sizede hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin tekrar bekleriz aynı adrese.

diğerleri sadece taklidimizi yapıyorlar,
adresi şaşırmayasın.

ömer yalcin 25.12.2009 01:50

[I][COLOR=blue]Altuntas abi balkonca iciyordum yaw sigarami[/COLOR][/I]

ONuR 25.12.2009 01:51

[QUOTE=altuntas58;497636][B]Arkadaşlar malum topicte sigara iciyorlarmış haber kaynağım sağlam yerden hatta sigarayı icenler bizim topicten onlar söyledi orada ictiklerini bizim topic dumansız hava sahasına üye oldu[/B][/QUOTE]

abi o sigara içenlerden biri benim :D

ömer yalcin 25.12.2009 01:54

[COLOR=blue]digeride benim onur gel balkona abicigim kimse kizmasin[/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:36.