|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR=black]Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Aunius Aurelius Simachus [/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmem..... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.  [B]Harriet Tubman [/B] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Demokrasinin kusurları, yine demokrasiyle kapatılır.  [COLOR=black][I]ALFRED E.SMİTH[/I] [/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR=black] Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler..[/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Şahin küçük et yer, deve büyük ot yer : İnsanlar fiziki görünüşlerine göre değil, yaradılış özelliklerine göre davranırlar. Görünüşü küçük olan kişi, her zaman güçsüz olarak görülmemelidir. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sen sanmıstım yuregımın son ugrak yerı,Benı butun gunahlarımla kabul etmenı bekledım...Ama sen sırt cevırıp gıttın,Bende lanet ettım kendıme,Gunahıma gunah ekledın............. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, Deli ol dünya senin kahrını çeksin....... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Zaman gectıkce sende görüp öğreneceksın ıyı zannettıgın kımsenın olmadıgını bu hayatta....ozaman bı ahh cekeceksın ama ben coktan bu sehırden gıtmıs olacagım....Bana gunahların dedıgın gunahlarımıda yanıma alıp..... | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. M.Kemal ATATÜRK | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:04. |  |