![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kücücük yüreklerde bir dolu efkar
aglamak kalir bazen yanimiza hep kar ah nicedir bu yalnizlik bizim icin yar hadi dostum gelde yaralarimizi sar |
Arifé tarif gerekmez bilirim
Herseyin ölcüsünü veririm Yücedaglarda kar gibi eririm Arif dostum hosgeldin derim |
Arif'im dertliyim çalar söylerim
Gün olur başım alır giderim Tüm eşe dosta selam eylerim Bu halimi anlayan varmı olaki ? . |
Asigin yarasi derindedir sarilmaz
Sarsanda iylesip kabuk baglamaz Asik icine akitir gözüyle aglamaz Sen gülsün, hadi gül biraz |
ben anlamam mi arif abimin halinden
bir parcada bizler sorumluyuz belkide istikbalinden mevlam es vermis sana en mecalinden insallah korur rabbim seni ahirette zulümden |
[quote=karatasli;357125]Arifé tarif gerekmez bilirim
Herseyin ölcüsünü veririm Yücedaglarda kar gibi eririm Arif dostum hosgeldin derim[/quote] Arif olan anlar dediler Elime bir bağlama verdiler Geçti böyle onca seneler Hoşbulduk karataşlı ne haber ? . . |
[quote=tatli-dilli;357130]ben anlamam mi arif abimin halinden
bir parcada bizler sorumluyuz belkide istikbalinden mevlam es vermis sana en mecalinden insallah korur rabbim seni ahirette zulümden[/quote] Dost dostun anlamalı halinden Tatlı_dillinin de güzel kalbinden Ne güzel söyler tatlı dilinden Anlarım bende onun halinden . |
Hosbulduk dostum hersey yolunda
Gidiyoruz simdilik gurbetin yolunda Iyi olmak olmuyor herzaman mümkün Dostlari görünce oluyoruz teskin |
Of hadi baltanizi testerenizi kapin
Yoksa ben agaclari dislerimle oyacagim Siyah abonozlardan bana bir besik yapin Bu besige ben öksüz askimi koyacagim |
kusura bakmayin azicik geciktim
babacigimla bir adet horon teptim kaptik elimize bizde baltayi uyyy burdan da görürüm ben o yaylayi |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |
|