![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kusura bakmayin a dostlar
bugünlük benden bukadar simdi mutfakta biraz isim var olmasin gününüz sitemkar |
Ne oldu da bugün yazmiyor kalem,
Dostlarim darilmis vermiyor selam, Sari saclim küsmüs etmiyor kelam, Bu garip halimle ben nere gideyim. |
Radyonun sesi cigerim yakar,
Öyle bir ok attin ki icerim kanar, Sandalli yillardir bosluga bakar, Bu garip halimi kime diyeyim. |
deli caglarim gecti artik bende duruldum
dönüp bakinca geriye anladimki epeyce yoruldum dinledikce hüsran dolu sarkilari ordan oraya savruldum bestekarlarin acisiyla birlikte bende yandim kavruldum |
Gökyüzünden yildiz takam gögsüne,
Cagirda geleyim beni senin sessine, Cabuk gel yetisirsin son nefesime, Bu garip halimle ben nere gideyim. |
Demirden kolonlu sert bir yapı
Ne vardır bir pencere nede kapı Almak isteyen varsa ortada tapu Satılık yürek var alan olmazmı? Çok ezdin beni zalim gurbet Her günün ötekinden felaket Alan olursa etsin hicret Satılık yürek var alan olmazmı? Onu alan ne olur bir daha kırmasın Acımasızca dağa taşa vurmasın Şeklini bozup kafasına göre kurmasın Satılık yürek var alan olmazmı? KANGALLIM yoruldun be kalmadı mecalin Göçersin sende gelirse ecelin Dur bakalım daha neler var göreceğin Satılık yürek var alan olmazmı? |
Feryadım figanım acım sensin
Hastayım dermanım ilacım sensin Çağırdım sevdiğim neden gelmedin Bir daha çağırsam gelirmisin? |
Sandal da bir dag var adi cangal,
Dünyaca meshur olmustur kangal Davet et bizleri yaparsan mangal, Derdini paylasip edelim sohbet. |
[B][QUOTE=sandalli;357469]Sandal da bir dag var adi cangal,
Dünyaca meshur olmustur kangal Davet et bizleri yaparsan mangal, Derdini paylasip edelim sohbet.[/QUOTE] Eyüphan Aydın geldi Ozanlar şehrine. Sendemi çıktın Şampiyonluk eriye. Vurdular mı o güzel tenine. Kaç güzelim bu diyarladan.[/B] |
Bir garibim düstüm kötü eline,
Sahip oldum senelerdir dilime, Eller kus kondurdu kendi gülüne, Kus konmadi bizim güller olsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:43. |
|