![]() |
-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
[B]hiçbir gazeteye para vermiyorum..onların uydurdukları yalanlarıın alasını uyduran insanlar zaten çevremde fazlasıyla var...hiçbir gazetenin savunulacak yanı yok..aynı haberi tam 20 değişik şekilde okuyabilirsiniz türkiyede..kendi çıkarları doğultusunda yalan haber yaıpı toplumu birbirne düşüren namertlere verecek tek kuruşum yoktur olamaz da[/B]
|
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
arasdırmacı yazar büyüğümüz biraz arasdırsın avrupada misyoner faaliyetlrle en çok yolunu dinini uyruğunu değşdiren gençlerin hangi gelenkden geldiğinin bir arasdırmasını yaparsa sevinirim...kendi geleneğinden cevabına ulaşması inş onu uzmez...yav gazete yada okurlarını tartısalım dedik işe bak gene siyaset gene siyaset ...
|
[QUOTE=berat.demir;281204]GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ KOMİNİST DİYALEKTİK ANLAYIŞLA DOLDURAN, GENÇLERİMİZE SÜREKLİ KUTUPLAŞMAYI DÜŞMANLIĞI ÖĞRETEN SOL, ÜLKEMİZDE NE ZAMAN İKTİDAR OLMUŞSA KAPANMAZ SOSYAL YARALAR AÇMIŞTIR. ESNAF İFLAS ETMİŞ YAZARKASALARINI BAŞBAKANIN KAFASINA ATMIŞTIR. MANEVİYATTAN YOKSUN İDEOLOJİK GENÇLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLEYEN SOLCULAR, MANEVİYATSIZLIKLA İNSANLARIN İÇİNDEKİ İNSANİ DUYGULARI ÖLDÜRMÜŞ VE HERŞEYDEN HINÇ ALMA İÇGÜDÜSYLE BİR GENÇLİK OLUŞTURMA ÇABALARINA GİRİŞMİŞTİR.
SOL BİR DAHA BU ÜLKEDE İKTİDAR OLAMAYACAKTIR. O DEFTER KAPANMIŞTIR. HEP BERABER GÖRECEZ. MİLLET ARTIK HERŞEYİ OKUYOR GÖRÜYOR. ESKİ SİYASET TARZLARI KALMADI. GÜNEŞ OTELLERDE ARTIK GİZLİ GİZLİ MİLLETVEKİLİ SATIN ALINAMAZ. ÇAĞIMIZ İLETİŞİM ÇAĞI.[/QUOTE] Söylediklerin doğrudur berat kardeş,öyle bir süreç ne yazıkki yaşanmıştır.Ancak bunun nedeni sizin söylediğiniz sol anlayışından kaynaklandığını hiç sanmıyorum.Nedenine gelince, O yaşananlar bence sermayeder,kapitalistlerin yüzünden yaşanan bir nedendi. Ben şunu sorarım size? Emekten yanamısın, sermayeden yanamısın? Yada çalışandan yanamsın,çalandan yanamısın? Sol inanışı sürekli emeğin,emekçinin,çalışanın yanındadır,sendikal harakete baktığındada genelde sol kesimi görürsün,buda onun bir kanıtıdır. Sol iktidarı ve emeğin iktidarını benimsemeyen kapitalistler olmadık hillelere başvurarak Ecevit hükümetini yıpratma kampanyası yapmışlardı.Emekten çalışandan yana tavır sergilediğinden, kapitalist kesim intikam alma hefesiyle bu haraketi başlattı vede başarılıda oldular. Ülkede tüp,yağ,benzin ne hikmetse saklanarak kuyruklarla verildi,buda hükümeti yıpratmak için en geçerli nedendi. Dün yok olan şey,hükümetin değişmesiyle aniden okus pokusla Demirel hükümetiyle birlikte ortaya çıktı.Buda kimin kimin yanında olduğunun bir göstergesiydi tabiki anlayana. Solun bir daha iktidar olup olmaması,hiç sorun değil.Bugün herşey ortada,Elektriğe 6 ay içinde % 47 zam yapan sağ hükümet emekli,işçi,memura senede % 3 zammı laik görüyorsa, sağın kimin yanında yer aldığının bir örneği daha.Halkta memnunsa varsın kalsın abi.Böyle saça böyle tarak misali ne yapalım. Benim üzüldüğüm tek nokta,kurunun yanında yaşlarında cayır cayır yanması,yoksa başka birşey değil berat_demir kardeşim. |
[QUOTE=abircan;281197]bu kadar satılmışlık varken , benliğini unutmak, vehabilik almış başını giderken sağcı da onur monur kalmamış, 12 eylül askeri cuntası solu ezmiş geçmiş, dinci gericifaşistlerde 7 yıldır çöreklenmiş memleketin üstüne, ama bu karanlık hep böyle sürüp gitmez, şafak öncesi en zifiri karanlıkların hemen sonrasıdır,
ekmeğe temiz suya temiz havaya muhtaç kaldık sayelerinde sağcıların, sigortaya sendikaya, insan gibi yaşayacak şehirlere, tiyatroya sinemeya sanata hasret kaldık, kitaba müziğe hasret kaldık, hayatında tek kitap okumayan tek deney yapmayan cep telefonu tv, kot pantolon manyağı et kafalı nesillere mahkum bir toplum olduk sen bunları biraz düşün zaralı[/QUOTE] Bütün bu söylediklerin sağcıların yüzünden mi oldu?Sen biraz yüzünü yıka da öyle gel çünkü daha kendine gelememişsin:).Hımm darbeyi de ben yaptım galiba:).Onun yüzünden bu ülke gelişti, sağcılar onun için içine etti bu ülkenin öyle mi:) bu arada biraz yavaş konuş salyaların akıyor ağzından.... |
[B]BEN BİRAZ FORUMUN GERÇEK KONUSUNA DÖNİM.. EVET ŞUANKİ SONUCA GÖRE OY KULLANANLARIN YARISI ZAMANA OY VERMİŞ.. AMA BAZILARINA GÖRE ZAMANA OY VERENLER GERİ KAFALI ONURSUZ SAĞCILARMIŞ.. HMM.. DEMEKKİ O KADAR KİŞİ YANLIŞ BİLİYO Bİ ONLAR İYİ BİLİYO.. NEYSE DİKKATE ALMAYA DEĞMEZ GÜLÜP GEÇELİM...
Sabah 60 4,24% Hürriyet 49 3,46% Milliyet 26 1,84% Zaman 652 46,08% Akşam 33 2,33% Cumhuriyet 204 14,42% Ortadoğu-Yeniçağ 29 2,05% Yenişafak 65 4,59% Fanatik 40 2,83% Fotomaç 33 2,33% Posta 57 4,03% Takvim 20 1,41% Diğer 147 10,39% [/B] |
[QUOTE=blueblue;281304]Bütün bu söylediklerin sağcıların yüzünden mi oldu?Sen biraz yüzünü yıka da öyle gel çünkü daha kendine gelememişsin:).Hımm darbeyi de ben yaptım galiba:).Onun yüzünden bu ülke gelişti, sağcılar onun için içine etti bu ülkenin öyle mi:) bu arada biraz yavaş konuş salyaların akıyor ağzından....[/QUOTE]
TERBİYENE İNEMEYECEĞİM BLU BLU NE ADIN NE ŞAHSİYETİN VAR ONUN İÇİN SANA HİTAP BİLE EDEMİYORUM BAŞKA BİŞEY ZATEN EDEMEM |
[QUOTE=Kaptan-58;281311][B]BEN BİRAZ FORUMUN GERÇEK KONUSUNA DÖNİM.. EVET ŞUANKİ SONUCA GÖRE OY KULLANANLARIN YARISI ZAMANA OY VERMİŞ.. AMA BAZILARINA GÖRE ZAMANA OY VERENLER GERİ KAFALI ONURSUZ SAĞCILARMIŞ.. HMM.. DEMEKKİ O KADAR KİŞİ YANLIŞ BİLİYO Bİ ONLAR İYİ BİLİYO.. NEYSE DİKKATE ALMAYA DEĞMEZ GÜLÜP GEÇELİM...
Sabah 60 4,24% Hürriyet 49 3,46% Milliyet 26 1,84% Zaman 652 46,08% Akşam 33 2,33% Cumhuriyet 204 14,42% Ortadoğu-Yeniçağ 29 2,05% Yenişafak 65 4,59% Fanatik 40 2,83% Fotomaç 33 2,33% Posta 57 4,03% Takvim 20 1,41% Diğer 147 10,39% [/B][/QUOTE] BOŞVER KAPTAN ANKET DEDİĞİN NEDİRKİ FETULLAH DA DÜNYANIN ENTELLEKTÜELİ OLMUŞ, WWW TIK TIK TIK LA HAYAT YÜRÜMÜYOR MALESEF SOKAKLAR YANGIN YERİ GİBİ, HERŞEY TALAN ALTINDA, SOKAKLAR PARKLAR ORMANLAR GÖLLER NEHİRLER, HABERİN VAR DEĞİLMİ DÜN EN KARLI KURUM AÇIKLANDI KİMMM BİLİRİSİN SÜRRPPPRİİİZZZZ DEĞİLLLL TÜRK TELEKOMMM SAT SAT BABAM SAT KAR EDEN KURULUŞLARI SAT MİLLETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMEYE DEVAM EDİYORLAR YERİM BEN ANKETLERİ MANKETLERİ BOŞVER SEN GERÇEK ÜLKE GÜNDEMİNE BAK |
[QUOTE=abircan;281315]TERBİYENE İNEMEYECEĞİM BLU BLU NE ADIN NE ŞAHSİYETİN VAR ONUN İÇİN SANA HİTAP BİLE EDEMİYORUM BAŞKA BİŞEY ZATEN EDEMEM[/QUOTE]
"dinci gericifaşistler", bak dikkat et bu lafı ben söylemedim sen söylemişsin.Söyle bakalım kim daha terbiyeli:) |
-->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
[QUOTE=berat.demir;281333]DÜN BİR RAKAM DAHA AÇIKLANDI HABERİN VARMI. BÜYÜME % 6.5.
İHRACAT RAKAMI 5 AYDA 58 MİLYAR DOLAR (SİVASIN PLAKA NUMARASINI 5 AYDA YAKALADI BAK) BAŞBAKANIN KAFASINA YAZAR KASA ATAN ESNAF YOK ARTIK NE HİKMETSE. NE O ANKET SONUÇLARINDAN ÜRKTÜN GALİBA. SONUÇLAR DİYİNCE HEMEN YİNE BOŞ KONULARA DEĞİNİYORSUN. ARTIK OYUN ALANINDAN KAÇAMAZSIN. :) LAFI SAĞA SOLA ÇEVİRME. FAUL YAPMAYA ÇALIŞMA. Bİ YERE KAÇAMAZSIN. SAÇMALIKLARI DİNLEYECEK ZAMANIMIZ YOK.[/QUOTE] [B]hükümet ilk başlarda iyiydi ama şuan eskisinden pek farklı değil hiçbirşey..şu yüzde 9 luk enflasyonu tek ben mi göremiyorum..neredeymiş bu yüzde 9 enfalsyon biz de faydalanalım söyleyin de..[/B] |
Arkadaşlar sonuçta herkesin olaylara bakış açısı farklıdır zaten.Kimileri beğenecek kimileri beğenmiyecektir.Birbirimiziin dediklerini tersine çıkarmaya çalışmanın alemi yok.Anket sanki tartışma platformuna dönmüş isteyen istediği gazeteyi okur ve isteyen istediği düşünceyi savunabilir...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:57. |