![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
BARIŞ MANÇO -*DÖNENCE
****HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM*********** |
[COLOR="Black"][B]Başımız dimdik yaşarken sılaca,
Sefil ettin bizi zalim gurbetlik. Gurbet elde boyun eğdik namerde, Ellere kalasın oy zalim gurbet. Felek bilmem bize neydi kastan. Gurbetliği bize kader mi yazdın. Yıktın hanemizi perişan ettin, Zalim felek senin evin yıkıla. Ana bacı gardaş bir bütün idik, bazen ağlar idik bazen gülerdik. Köyümüzde sılamızda mutluyduk, Ellere kalasın oy zalim gurbet. Felek bilmem bize neydi kastın, Gurbetliği bize kader mi yazdın. Yıktın hanemizi perişan ettin, Zalim felek senin evin yıkıla. Gururumuz var idi, Kuru soğan ekmek bize bal idi Başımız dimdik idi öne eğildi, Ellere kalasın zalim gurbet. Felek bilmem bize neydi kast!n, Gurbetliği bize kader mi yazdın. Yıktın hanemizi perişan ettin, Zalim felek senin evin yıkıla.[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=aib_gesdqFY[/url] |
Ferhat GöCeR-Gül Ki Sevgilimmm
|
MÜSLÜM KRAL DİYORKİ-ŞU DAĞLARDA KAR OLSAYDIM
|
[B]Dogus - Bunun adına yürek derler[/B]
|
[B]Grup 84-ÖlüRüüm HasRetinLe...
Süperr :)[/B] |
[COLOR="Black"][B]Dİ GEL YARİM
KARLI DAĞLAR AŞAMADIM BEN YARE ULAŞAMADIM ELLER O'NA DOYAR İKEN BEN YÜZÜNE HASRET KALDIM ********************* Dİ GEL YARİM Dİ GEL BANA KURBAN OLSUN BU CAN SANA BİR GÜLÜŞÜN BİR BAKIŞIN MERHEM OLSUN BU CANA ******************* HASRETİN BİR ÖMÜR İMİŞ GEÇMEZ GÜNLER NE ZOR İMİŞ NERDE AKŞAM ORDA SABAH DÜNYA BANA BİR HAN İMİŞ ******************* Dİ GEL YARİM Dİ GEL BANA KURBAN OLSUN BU CAN SANA BİR GÜLÜŞÜN BİR BAKIŞIN MERHEM OLSUN ŞU YARAMA ********************** YILLAR YILLAR ÜSTÜNE KARA GÜN BENİM ÜSTÜME GEL YAR BENİM BU SÖZÜME MURAD AL MURAD ÜSTÜNE ********************** Dİ GEL YARİM Dİ GEL BANA KURBAN OLSUN BU CAN SANA BİR GÜLÜŞÜN BİR BAKIŞIN MERHEM OLSUN ŞU YARAMA[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=qjRm72KWsZw[/url] |
Ümit Besen -işte Bizim Hikayemiz
Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir duamıydı bu Allah'ım bana revamıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüyamıydı bu |
en sevdiğim şarkılardan birisidir hele otomobilde tek başıma olduğum zaman cadde bostan sahilinde dinlerim
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]MelihCan-CanimDasin.....[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:56. |
|