![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=bilal kose;497617]asalet dedikleri sey bu olsa gerek saygi ve mutavzilik birada yigdoluk bu iste[/QUOTE]
Değerli hemşerim, biraz geç oldu bu sözü bana atfen yazdığınızı yeni farkettim. Teşekkür ederim. Teveccühünüz, kalp güzelliğiniz. konuya verdiğim cevap ise ise.; sizin ve her sivaslının yüreğinde bulunan ve gerektiğinde asaletle birlikte tel tel kelimelere dökülen gönül güzelliğidir. Sogugu sert insanı mert olan bir memleketin insanıyız, hepimiz.... |
konuya yabancıyım ama anlıyorumki takdre değer bir hareketiniz olmuş tebrik ederim kardeşim.
|
estafurullah abla.
abartılacak bişey değil. |
ömerde kaçtı bak görüyomusunuz yine iyi dayandı
|
Ohooo millet yatmış, sabaha kadar burdayım diyenlerde yenik düşmüş gözlerine...
Bende bir şiir yazayım bari... Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da.. Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir'le Zühre olabilmekte Yani yürekte. Mesela bir barikatta dövüşerek mesela kuzey kutbunu keşfe giderken mesela denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahir'i Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. |
merhaba iyi akşamlar.
ben buradayım hemşo buyur. |
[B]Selamun Aleykum..günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar..
akşam ben bıraktıktan sonra konu bayağı ilerlemiş oku oku bitmedi.:) sigara kahve nargile için afiyet olsun .sigara içenler bende dahil dumanını camdan dışarı üfleyelim..:) içmeyen kardeşlerimiz rahatsız olmasın. haydi iyi sohbetler bol muhabbetler...[/B] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
hoşgeldin sivaburs herzaman bekleriz ne dimek
günaydıııııııııııııııııııın arkadaşlar nasılsınız uyuyorsunuzdur büyük ihtimal hadi kalıkın kalkın sabah oldu kübra sen erkenciydin canım hadi kalk ta gel yanıma |
[B]günaydın hayırlı sabahlar kardeşlerim..
ayrıca bu topiçe yeni katılan kardeşleimede, ayrı ayrı hoş geldiniz der, iyi ve güzel muhabbetler dilerim...[/B] |
anaaaaaaaaaaaaaam rakip topic çok fark atmış şaşırdım bizim mesai erken bitmiş onlar sabaha kadar çalışmış bundan sonra kural koycam hele gelin bi çabuk kalkın çabuuuuuuuuk bu saate kadar yatılırmı ???
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:21. |
|