![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
UNUT ONU UNUT GÖNLÜM SEVMEDİN FARZET....OĞUZ YILMAZ:D
|
meyra konuşma..
|
BUADAM BENİM BABAM....FATİH KISAPARMAK
|
murat boz bende buralardan giderim
|
DİNO....O YARE
|
BİR FIRTINA TUTTU BİZİ....BALKAN TÜRKÜSÜ
|
SİTENİN SESSİZLİĞİNİ.......:D
|
hakan tasiyan
sevda sokagi |
[B]Nilay - Ölesim geldi[/B]
|
son mektup....kıraç-funda arar
|
İreyhan eker misiinn lili yaarr liliyar balınan şeker misin lili yar. çok güzel sivas türküsü..
|
Mustafa Güngece .......Zam Zam
|
[B]Canan Sabah - Adını Hasret Koydum[/B]
|
Adın geçer...
Nazarınla büyür Yesrib'in çocukları.. D.Ali ERZİNCANLI |
cavit karabey
adini hasret koydum |
esat aydogan
yakma ya rabbi |
[B]Esmehan - Sevdim Ama Sevilmedim[/B]
|
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I]Yusuf Harpulu
Le le Gece gündüz hayalimde sen varsın Le le le le sen varsın Sensiz bu can bu tenimi ne yapsın Le le le le ne yapsın Bizi ayıranlar ateşte yansın Le le le le yar yansın Tabiplerde dermanları olmasın Le le le le olmasın Şimdi bilmem hangi yaban eldesin Le le le le eldesin Mutlumusun üzgün musun neylersin Le le le le neylersin Çaresiz derdime derman bulamadım Le le le le bulamadım Senden sonra birgün mutlu olamam Le le le le olamam Koselerde gizli gizli agladım Le le le le agladım Bu derdimi kimselere demedim Le le le le demedim Şimdi bilmem hangi yaban eldesin Le le le le eldesin Mutlumusun uzgun musun neylersin Le le le le neylersin Siir Sanma sen den sonra başka birini seveceğimi Sanma sensiz bir gün mutlu olacağımı Bir gün gelipte öldüğümü duyarsan şaşırma Biliyorum bu dertten öleceğimi biliyorum lele biliyorum [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img217.imageshack.us/img217/6130/83944062ga3u.gif[/img][/url][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] |
zülfü livaneli
eşkıya dünyaya hükümdar olmaz |
ibrahim tatlises
sen asiksin arkadas |
kubat
gülüm gülüm |
songül karli - boyle olurmu
|
UĞUR ARSLAN BİR AYRILIĞIN İLK GÜNÜ :(
|
[B][COLOR="Red"]Kubat
Gönül Ne ararsın, gam yükü mü Uslan artık gönül Sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül[/COLOR][/B] |
Ebru Gündeş............ Cumartesi
|
Ergun efe Haberin varmi
|
müslüm gürses
mahsun kul |
[B][I][COLOR="DarkRed"]
Mustafa Keser Tutku Aklımda fikrimde hep sen varsın Rüyalı hülyalı gözlerin var Sevmemek mümkün mü güzelim seni Beni kahreden o gözlerin var Aklımda sen fikrimde sen Sevgimi nasıl söylesem Sen benim tek tutkum son umudumsun Beni kahreden o sözlerin var Sevdan hep çileli serimdedir Yerin kalbimde çok derindedir Ne olur naz edip üzme beni Nerde olsan gönlüm seninledir Gönlüme bir girsen Sevgimi bir bilsen Hasreti bir silsen Ne olurdu? Gözlerim dost oldu hayalinle Gönlümde en derin izlerin var Sevgimi gel süsle gülüşünle Kalbimde en güzel izlerin var [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Grup Destan
Ben Ölürsem Batan bir qüneş qibi ayrıLdık ne ağLadık ne sözümüz bu dedik mutLuLuk diLemeden ayrıLdık ne bir eL ne bir mendiL saLLadık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm!!! biten bir şafak qibi ayrıLdık ne eLveda ne sadece sarıLdık hiç bir söz söyLemeden ayrıLdık ne bir yaş nede biraz ağLadık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm!!! kayan bir yıLdız gibi ayrıLdık ne konuştuk ne sonumuz bu dedik hoşçakaL diyemeden ayrıLdık ne bir sır ne bir umut sakLAdık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm ben zaten öLürüm... BEN ZATEN ÖLÜRÜM!!! [/COLOR][/I][/B] |
zeki müren eski dostlar
|
[B][I]Kubalt / KARAĞAÇ.....[/I][/B]
|
[CENTER][HaZaN;600396][B][I]Kubalt / KARAĞAÇ.....[/I][/B]
[B] Hosgeldin HaZaN bacim nerelerdesin canim ya. ÖZLETTIN KENDINI...[/CENTER][/B] |
Emel Taşçıoğlu-Seher vakti çaldım yarin kapısını
|
dinlemeyi en çok sevdiğim iki şeyden birisini:geceyi
|
Nurettin rencber Kalbimdeki Yangin.
|
bahar olmasa da sonbahar olsun
cihanlarbütün avazınla dolsun yeniden namın her yanda duyulsun şu fani hayatlarımız biterken Ey MUKADDES KİTAP ey ezeli nur Ey iklimi zizya etrafı huzur, son demde bir kere daha ne olur yeniden ışık karanlığı boğarken YENİÇAĞ |
aynı sudan içtik biz şarkısı[COLOR="Black"][B][/B][/COLOR]
|
ali tekintüre
engel cikti aramiza |
[B][I][COLOR="Magenta"]Müzeyyen Senar
Benzemez Kimse Sana Benzemez kimse sana Tavrına hayran olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Lütfuna ermek için Söyle perişan olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım[/COLOR][/I][/B] |
Nurrettin bay Gulfidan
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:54. |