![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
nurettin bay gül fidan dinliyorum
bilal kardeş çok güzel gidiyo devam |
[B][I][COLOR="Pink"]Gönül Hancim
Niran Ünsal Gönül hancım için yansın senin gidiyorum benim sancım Şirin kadar ağır değil Ferhat gibi dağlar delsen yine de yerin benim yanım değil... nasıl dersin seni sevdim yalan biliyorum benim kalbim senin kadar sağır değil inanmaya gücüm yetse gider miyim sevda dağım kolay değil... neler gelir neler geçer içinden yüzün ağlar için güler göçümden kaçıyor mu sanıyorsun gözümden nasıl desem asıl yerim cennet olsa yanın değil ÖLÜMSÜN SONUNDA SEN!!! nasıl dersin seni sevdim yalan biliyorum benim kalbim senin kadar sağır değil inanmaya gücüm yetse gider miyim sevda dağım kolay değil... neler gelir neler geçer içinden yüzün ağlar için güler göçümden kaçıyor mu sanıyorsun gözümden nasıl desem asıl yerim cennet olsa yanın değil ÖLÜMSÜN SONUNDA SEN!!! [/COLOR][/I][/B] |
kurtuluş: acaba suç hangimizde
|
Fatih Kısaparmak.............KİLİM
|
[CENTER]
[B][COLOR="DarkRed"]Faruk Tinaz Sana Öyle Hasretim ki Bir çabam yok varam diye. Yandım amma susuzlktan, İçmiyorum haram diye. Bana cansın gönlüme yar, Nasıl tatlı özlemin var, Dolaştırsan diyar diyar, Bir gün demem bir gün demem aman diye.. Gözüm sende gönlüm sende, Ben yok oldum artık bende. Çağırsan da gel desen de, İnan gelmem inan gelmem ferman diye.. [/COLOR][/B][/CENTER] |
ferdi tayfur
senin için |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ergün Efe
Haberin Var Mı? Saçlarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gönlümü sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözden uzak dilden ırak Ben seni sevmişim eyvah (3 Kere) Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözler kalbin aynasıdır Yalan söyler mi yar yar Yalan söyler mi Aldatan gözleri gördüm Oda sende mi yar yar Oda sende mi Nakarat Son hatıran kaldı bende Onu da alsana yar yar Onu da alsana Yaptığınla mutlu musun? Söylesen bana yar yar Söylesen bana [/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Bülent Serttas
Söyleme Seher yeli sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükükük kaldıgımı söyleme Söyleme söyleme söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldıgımı Söyleme söyleme söyleme söyleme Söyleme sakın söyleme Ona deki sana yalan söylemiş Ona deki seni candan sevmemiş Ona deki senle gönül Eylemiş Hasretinden öldügümü söyleme Söyleme söyleme sakın söyleme Sararıpta soldugumu söyleme Söyleme söyleme söyleme söyleme sakın söyleme ......seni çoktan unutmuş Devu sevdam duru hayal umutmuş Senden ayrılalı başka yarbulmuş Saçlarımı yoldugumu söyleme söyleme Söyle söyle söyle sakın söyle Bir başımı kaldıgımı sarıpta soldugumu Per perişan olduğumu söyleme Söyleme sakın Söyleme[/COLOR][/B] |
ferdi tayfur
vurmayın yıllar............ |
[B][I][COLOR="DarkRed"][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/9939/avatar9741030.jpg[/IMG][/URL]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün...................... [/COLOR][/I][/B] |
ferdi tayfur
boşver diyorlar |
[B][COLOR=#8b0000]TÜRKÜ
SUNA GELİN Harbutta bir güzel gördüm Zülüfünü tel tel ördüm Al yanakda benler gördüm Goncalaşmış suna gelin Suna gelin,suna gelin Dargınmısın bana gelin Küskünmüsün bana gelin Bu can kurban sana gelin Çaresizlik sardı beni Sevmeseydim keşke seni Öldüreçek bu dert beni Dargınmısın bana gelin............. [/COLOR][/B] |
ferdi tayfur
acılar........ |
[FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Ferdi Tayfur[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=darkred][B][I]Ben Biterim[/I][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Alışsamda dünyanın her kahrına[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Katlanamam hasretinin narınaNe olursun acı ekme bağrıma[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Sen gidersen ben biterim sevgilimBir demet anıyı verip elime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Hüzünlü şarkılar salma dilime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]O nasıl söz gitmekte ne kelime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Sen gidersen ben biterim [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]sevgilimKuşku duymaz iken bir an sevgimden[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Nasıl çıkarayım içimden[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Yaralama bu kalbimi derinden[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Sen gidersen ben biterim sevgilim[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Bir demet anıyı verip elime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Hüzünlü şarkılar salma dilime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]O nasıl söz gitmekte ne kelime[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=darkred][B][I]Sen gidersen ben biterim sevgilim[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] |
[COLOR=darkred][B]Ferdi Tayfur[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]Nisan Yağmuru [/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]Yine nisan yagmurunda ıslanacagım[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]Yine sensiz bulutlarla dertleşecegim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Farkında olmadan üşüdügümün[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hasret ateşiyle kavrulacagım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Benim böyle feryadımı duymuyor musun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Sensin benim tek tesellim anlamıyorsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hayatın çekilmeyen pençesindeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]İstersen sessiz gel haber vermeden[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Göreceksin beni ben ne haldeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Belki birgün uzaklardan koşup gelirsin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Belki gördügünde beni tanıyamazsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Gücenirim diye sakın düşünme[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hayli zaman oldu canım sende haklısın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Gelde bitsin dertlerimiz kederlerimiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Gelde gülsün gözlerimiz gönüllerimiz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hayatın çekilmeyen pençesindeyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]İstersen sessiz gel haber vermeden[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Göreceksin beni ben ne haldeyim[/COLOR][/B] |
ferdi tayfur
intizar Benzesin gözyaşın bahar seline Erişme inşallah tek emeline Kar yağsın başına bahar gününde Çizgiler belirsin bebek yüzünde Dilerim Allah'tan korkarak yaşa |
[CENTER][COLOR=darkred][B]Musa Eroglu[/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=darkred]Ceylan gözlerine kurban oldugum [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Tanrı Selamını Almaz Mısınız [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Mevlam Sizi Süs için Mi Yarattı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Siz Gel Demeyince Gelmez Misiniz [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]Gurbete Gidenler Azzığın Alır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kimisi Giderde Kimisi Kalır [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kimi Sevap için Kâbeye Varır [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kâbe Kapınızda Bilmez Misiniz[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]Sümmaniyim Ben Bu Derdi Niderim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Başım Alır Diyar Diyar Giderim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Yarın Mahşer Günü Dava Ederim.[/COLOR][/B][/CENTER] |
hakan peker
unutamadım seni |
[CENTER][B][COLOR=darkred][URL="http://www.imagehosting.com/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/5089/52353694.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Üşüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Gözlerim parke parke taş duvarlarda[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Açılıyor hayal pencerelerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kekik kokulu koyaklardan aşarak[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Güvercinler ülkesinde dolaşıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bir çeşme başı arıyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Mis gibi nane kokuları arasında[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ruhumu dinlemek istiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Zikre dalmış her şey[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Güne gülümserken papatyalar[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Dualar gibi yükselir ümitlerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Güneşle kol kola kırlarda koşarak[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Siz peygamber çiçekleri toplarken[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ben çeşme başında uzanmak istiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Huzur dolu içimde[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ben sonsuzluğu düşünüyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Durun kapanmayın pencerelerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Güneşimi kapatmayın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Beton çok soğuk, üşüyorum…[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Muhsin YAZICIOĞLU[/COLOR][/B] [/CENTER] |
Nurettin Bay
Gülfidan Bülbül oldum gül dalında ötüştüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Kerem gibi aslım için tutuştum Ben seni bir başka sevdim gülfidan Beni ferhat seni şirin bildiğim Aşkım için yüce dağlar deldiğim Neredesin öğlerinde öldüğüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Mejnun oldum çöle düştüm hayından Leylasını ayırmayın BAY ından Zannedersem huri melek soyundan Ben seni bir başka sevdim gülfidan... (nakarat) 1- Hani varya ilkbaharda kelebek Hani varya beşikteki gül bebek Ne güzel şey gülüm seni özlemek Ben seni bir başka sevdim gülfidan 2-Güzel kuşum güvercinim kekliği Özlem özlem hasretini çektiğim Yollarına mor menekşe ektiğim Ben seni bir başka sevdim gülfidan |
[URL="http://www.sevginehri.net/ilahioku.asp?ilahi=36#"][COLOR=red][B] Cürmüm İle geldi[/B][/COLOR][/URL][COLOR=red][B]m sana[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Ey rahmeti bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Rahman Allah Rahim Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana İsmin gani Gaffar iken Ayp örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana Senden uzak kaldım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el aman Cürmüm ile Geldim sana [/B][/COLOR] |
mustafa küçük
duymamış karlar yağdı güller acan bağıma eller ağlar oldu gençlik çağıma ferhat gibi çıktım şirin dağına mecnun olup çöle düştüm duymamış imansız yar duymamış vefasız yar duymamış o zalim yar duymamış yar duymamış eller duydu bir tek o yar duymamış yandığımı dertlere daldığımı bi çare kaldığımı duymamış yar duymamış boşa döktüm gözlerimin yaşını bırak derler bırakamam peşini yar diyerek bu belalı başımı duvarlara çaldığımı da duymamış imansız yar duymamış vefasız yar duymamış o zalim yar duymamış yar duymamış alem duydu bir tek o yar duymamış yandığımı dertlere kandığımı biçare kaldığımı duymamış yar duymamış bu ayrılık yetti benim canıma gelen olmaz giden olmaz yanıma yar diyerek düştüm maphus damına hücrelere konduğumu da duymamış imansız yar duymamış o zalım yar duymamış insafsız yar duymamış yar duymamış eller duydu bir tek o yar duymamış yandığımı dertlere kandığımı biçare kaldığımı duymamış yar duymamış |
[COLOR=red][B]Ferdi tayfur[/B][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Seni Dilendim [/B][/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red][B]Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim [/B] [/COLOR] |
[FONT=arial][FONT=arial][B][I][COLOR=red]Ugur Isilak[/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT]
[FONT=arial][FONT=arial][B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT] [FONT=arial][FONT=arial][B][I][COLOR=#ff0000]Hersey Türkiye icin.[/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT] [FONT=arial][FONT=arial][B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT] [FONT=arial][FONT=arial][B][I][COLOR=red]Her bir akı karadan[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Seçtik memleket için[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]En zorlu güzergahtan[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Geçtik memleket için...[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Hak olan doğrumuzu[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Duyun bu çağrımızı[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Herkese bağrımızı[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Açtık memleket için....[/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Rütbemiz, şanımızdan[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Damarda kanımızdan[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Kendi öz canımızdan[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Geçtik memleket için....[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Baba bildik devleti[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Aziz bildik milleti[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Biz şahadet şerbeti[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]İçtik memleket için....[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Kınamadık elleri[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Hoş tuttuk gönülleri[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Taş atana gülleri[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Saçtık memleket için....[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Her şey bu millet için[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=arial][B][I][COLOR=red]Her şey Türkiye için.…[/COLOR][/I][/B][/FONT] |
AK AK AK AKPARTI. ( Cley´in Facebook paylasimi)
|
[B]Çekerim turnam sineye derdi sineye
4 yıl daha bize gülmek haram belki 4 yıl sonra ya[/B] türküsünü dinliyorum :) |
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=red]Ferdi Tayfur[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=red][URL]http://youtu.be/Eel474oyilA[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=red]Sabahçı Kahvesi [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][IMG]http://www.kizsohbet.com/wp-content/uploads/Ferdi-Tayfur-Sabah%C3%A7%C4%B1-Kahvesi.jpg[/IMG][B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/B][CENTER][SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykulardasın Sen rüyalar aleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesinde Sevgilim sevgilim İnan ki çok özledim seni Sevgilim sevgilim İnan ki çok özledim seni Dışarıda hafiften yağmurun sesi Gözümde aşkımın hasret nöbeti[/COLOR][/SIZE][/CENTER] |
[B]Almancı Fatoş - Bu Kadar Yürekten[/B]
dinlemenizi tavsiye ederim :) [YOUTUBE]cg-BsfqYuVw[/YOUTUBE] |
Oğuz Yılmaz
Keşke Seni Sevmeseydim Ben gönlümü verirmiydim Seni böyle zor bilseydim Ben gönlümü verirmiydim Seni böyle zor bilseydim Heder ettin gençliğimi Keşke seni sevmeseydim Heder ettin gençliğimi Keşke seni hiç sevmeseydim Bela açtın hep başıma Dert yağdırdın hayatıma Zehir oldun yaşantıma Keşke seni hiç sevmeseydim Bela açtın hep başıma Dert yağdırdın hayatıma Zehir oldun yaşantıma Keşke seni hiç sevmeseydim Ben seni tac ettim başa Sende vurdun taştan taşa Rezil ettin kurda kuşa Keşke seni sevmeseydim Rezil ettin kurda kuşa Keşke seni hiç sevmeseydim |
orhan gencebay
dilenci |
Ibrahim tatlises Yalan...
|
AYNI[COLOR="Red"][B]
Aynı yoldan, geçmişiz biz Aynı sudan içmişiz biz Yazımız bir kışımız bir Aynı dağın yeliyiz biz Şarkılar bir türküler bir Hep beraber söyleriz biz Halaylar bir horonlar bir Aynı sazın teliyiz biz Gönüller bir dualar bir Bir Allahın kuluyuz biz Has bahçemiz yurdumuzdur Aynı bağın gülüyüz biz[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkred]Ali Ercan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Çağırayım Mevlam Seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][/COLOR][/B][B][COLOR=darkred]Dağlar ile taşlar ile Çağırayım Mevlam seni Seherlerde Kuşlar ile Çağırayım Mevlam seni Gökyüzünde İsa ile Tur dağında Musa ile Elindeki asa ile Çağırayım Mevlam seni Derdi aşkın Eyyub ile Gözü yaşlı Yakub ile Ol Muhammed Mahbub ile Çağırayım Mevlam seni Yunus okur diller ile Hakkı seven kullar ile Ol Fahri bilenler ile Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B][B] [COLOR=darkred][/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]Celaleddin Ada - Sürgün[/COLOR][/B]
|
cengiz kurtoglu
küllenen ask |
[B][COLOR=red]Ferhat Göcer[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Vefasi eksik yarim[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez nede son söylerim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde değil Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde değil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çagır gönülden Hiç gelmez olur muyum Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Ben gelmez olur muyum Varsın bir ümit kalmasın bize Hüznün kalbime sığmasa bile Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Hiç gelmez olur muyum Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Hiç gelmez olur muyum... [/COLOR][/B] |
sibal can: canımın yoldaşı ol
|
orhan gencebay
dokunma |
esra özmen sev yeter
|
cengiz imren
bilseydim |