![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hasan agabi yemekle aran iyidir bilirim
Yemek yiyisinden bellidir benim yigidim Benide yanina al bende seninle geliyim Tatlt dilli yapsin yemekleri yiyip not veriyim |
Neydiki günahı masum bebenin
Zavallı kadının, mazlum dedenin Kanlar içindeki onca bedenin Hesabı sorulmaz mı sana israil |
Unutur muyuz yazdık deftere
Mücahit akıncı çıkar sefere Hangi deliğe girer kefere Hesabı sorulmaz mı sana israil |
İnsanlık ayıbı derler adına
Nasıl el uzatılır çocuk, kadına Girip saklansan da toprak altına Hesabı sorulmaz mı sana israil |
[quote=sivaBURs;358395]Unutur muyuz yazdık deftere
Mücahit akıncı çıkar sefere Hangi deliğe girer kefere Hesabı sorulmaz mı sana israil[/quote] Sanma ki unutuldun sivaBurs yüreklerden Hayat pençesini çekmedi ki hiç sevginden, Beni bırakmıyor ayrılığı yakıştırdı bir kere, Bu sevda deli, nehirler gibi akıp duruyor, Kattı önüne, inan bana hiç acımıyor. . |
[QUOTE=tatli-dilli;358387]feda olsun size yemeklerim
helal olsun size harcadigim emeklerim birgün insallah evime de beklerim hatta cam kenarinda yollarinizi gözlerim[/QUOTE] Hamburg`ta yasiyor iki kuzeni, Asla affetmem ben seni üzeni, Hamburg`a gelirsen dünya güzeli, Bana ugramadan gitme küserim. |
Bu zulüm, bu vahşet durmalı artık
Alacak öcümüz var tarihe yazdık Biz ezelden beri kaç mezar kazdık Sizin mezarınız da hazır israil |
[QUOTE=arifcoskun;358401]Sanma ki unutuldun sivaBurs yüreklerden
Hayat pençesini çekmedi ki hiç sevginden, Beni bırakmıyor ayrılığı yakıştırdı bir kere, Bu sevda deli, nehirler gibi akıp duruyor, Kattı önüne, inan bana hiç acımıyor. .[/QUOTE] Deme abi nolur sevdadan deme Unutmak üzereyim sen tazeleme Sözüm geçiremem zaten gönlüme Kurban olurum sana başka konu aç |
[QUOTE=sivaBURs;358395]Unutur muyuz yazdık deftere
Mücahit akıncı çıkar sefere Hangi deliğe girer kefere Hesabı sorulmaz mı sana israil[/QUOTE] Unutulmaz elbet yapilan Kurda kapilir sürüden atilan Ne oluyorsa bize bizden oluyor Daha acmamis cicekler soluyor |
Tükürsek üstüne selller götürür,
Filistini üc yahudi nasil bitirir, Bu hal beni buralarda delirtir, Kahrolsun Israil, yansin yahudi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:26. |
|