![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][B]Yar senin o gözlerin MELEK leri andırırrrrrrrrrrrrrr
Düşürür ateşlere kerem gb yandırırrrr Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Türkü ağıtlar yakam senin gb kadına Yüreğin benzer AYAAAAAA KİRPİĞİN KAŞIN deryaaaaaaaaaa Keklik BAKIŞIN varya ne ocaklar söndürürrrrrr Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Ekinci dinim anım EMRET ÖLEM SULTANIM Sana TESLİMDİR CANIM SEVDAN BENİ ÖLDÜRÜRRRRRRRR AŞKIN BENİ ÖLDÜRÜRRRRRRRRRRRRRRRRR Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Türkü ağıtlar yakam senin gb KADINA...... [url]http://www.youtube.com/watch?v=yGQ5x...eature=related[/url][/B][/COLOR] |
iLayDa-Seni CoooK Sevmistim
|
[B]ISTANBULDA BIR YARIM VARRRR
SEVDIGIM CANIM VAR KÜRSAT[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Taha
Güllerin efendisi.[/B][/COLOR] |
GüLLü-HerSeYim oLDun
|
[COLOR="darkred"][B]Musa Eroglu
Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevla sizi süs için mi yarattı Biz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete gidenler azığın alır Kimisi giderken kimisi kalır Kimi sevap için Kabeye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Karadır kaşınız yaydan nic'olur Bugün dünya yarın ahret nic'olur Bir gönül yapması yüz bin hac olur Siz gönül yapmasın bilmez misiniz Sümmani'yem ey dil yare n'iderim Başım alır diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine gelmez misiniz[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Hakan Tasiyan
Beyaz gülüm. Ah gülüm,beyaz gülüm,beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ömür kirpiğine rüzgar değse baktığın yere kan damlar gülüm baksan hazırım tutsan kaçarım öpsen ölürüm ölürüm yokluğundan gayrı bana netsin ölüm sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm baksan hazırım tutsan kaçarım öpsen ölürüm ölürüm yokluğundan gayrı bana netsin ölüm sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm öldüğüm gündür gülüm öldüğüm gündür gülüm...........[/B][/COLOR] |
[B]dj ates-yalan sevgilim[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ayse Mine
Erkek Milleti;)[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ergün Efe
Sar beni.......[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:15. |
|