![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER]
[B][COLOR=darkred](Musa Eroğlu)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][URL="http://www.imagehosting.com/"][IMG]http://img503.imageshack.us/img503/7615/gozmakyajitekniklerio.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ceylan Gözlerin Kurban Olduğum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ceylan gözlerine kurban olduğum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Tanrı selamını almaz mısınız[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Mevla sizi süs için mi yarattı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Biz gel demeyince gelmez misiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Gurbete gidenler azığın alır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kimisi giderken kimisi kalır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kimi sevap için Kabeye varır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kabe kapınızda bilmez misiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Karadır kaşınız yaydan nic'olur[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bugün dünya yarın ahret nic'olur[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bir gönül yapması yüz bin hac olur[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Siz gönül yapmasın bilmez misiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Sümmani'yem ey dil yare n'iderim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Başım alır diyar diyar giderim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Yarın mahşer günü dava ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Siz mahşer yerine gelmez misiniz.................................[/COLOR][/B] [/CENTER] |
[B][COLOR=red] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Niran Ünsal[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Söyle[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]SöyLe yagmur cagmur deymedi yüregime simdi ben nerdeyim sen nerde söyLe ay dogmadan düsmesin yas göZüme simdi ben nerdeyim sen nerde diSarda kar yagiyor benim icime yagmur agLama iki göZüm biraz daha dur yüregime baSa baSa icimden yar gidiyor agLama iki göZüm biraz daha dur ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay yaniyor ömrüm ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay yaniyor ömrüm valla yagmur cagmur deymedi yüregime simdi ben nerdeyim sen nerde söyLe ay dogmadan düSmeSin yaS göZüme simdi ben nerdeyim sen nerde.. söyLe yagmur söyLe degmeden yüregime söyLe gökyüZüne o nerde söyLe ay dogmadan düSmeSin yaS göZüme söyLe gökyüZüne o nerde söyLe yagmur söyLe degmeden yüregime söyLe gökyüZüne o nerde söyLe ay dogmadan düSmeSin yaS göZüme söyLe gökyüZüne o nerde ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay yaniyor ömrüm ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay ay yaniyor ömrüm söyLe bakSin gece dagLardan haSreTime söyLe biLmeSende o nerde söyLe bakSin gece dagLardan haSreTime söyLe biLmeSende o nerde diSarda kar yagiyor benim icime yagmur agLama iki göZüm biraz daha dur yüregime baSa baSa icimden yar gidiyor agLama iki göZüm biraz daha dur.. [/COLOR][/B] |
[YOUTUBE]K5moLcrLE3Y[/YOUTUBE]
|
[CENTER][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR] [B][COLOR=blue]Ferhat Göcer[/COLOR][/B] [COLOR=blue][/COLOR] [B][COLOR=blue]Vefasi eksik yarim[/COLOR][/B] [COLOR=blue][/COLOR] [B][COLOR=blue]Tepeden tırnağa aşığım sana [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ne ilk kez nede son söylerim sana [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Kimse kimseyi sevmek zorunda değil [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ama sen hiç korkma aşk önümde değil [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Kimse kimseyi sevmek zorunda değil [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ama sen hiç korkma aşk önümde değil [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Gel benim vefası eksik yarim [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ben sensiz durur muyum [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Sen beni bir çagır gönülden [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Hiç gelmez olur muyum [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Gel benim vefası eksik yarim [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ben sensiz durur muyum [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Sen beni bir çağır gönülden [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ben gelmez olur muyum [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Varsın bir ümit kalmasın bize [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Hüznün kalbime sığmasa bile [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Gel benim vefası eksik yarim [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ben sensiz durur muyum [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Sen beni bir çağır gönülden [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Hiç gelmez olur muyum [/COLOR][/B] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [B][COLOR=blue]Gel benim vefası eksik yarim [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ben sensiz durur muyum [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Sen beni bir çağır gönülden [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Hiç gelmez olur muyum... [/COLOR][/B] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [/CENTER] |
murat kursun
abe kaynana |
[CENTER][I][COLOR=darkred][B]Ugur Isilak[/B][/COLOR][/I]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B] [I][COLOR=darkred][/COLOR][/I] [I][COLOR=darkred][B]İstanbul'u Özledim [/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=darkred][/COLOR][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'dan ziyade[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'u özledim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Tertemiz, saf ve sade[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'u özledim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Gönül öksüz bu gece[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Efkarlıdır her hece[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Hasreti bile yüce[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'u özledim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Nefes nefes aradım[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Dert çekmeye yaradım[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]O'nda kaldı muradım[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'u özledim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Ey masum bakışlı yar[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]Gözünde istanbul var[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]En az gözlerin kadar[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]İstanbul'u özledim[/COLOR][/B][/I][/CENTER] |
kurtuluş
Kadir Mevlam Senden Bir Dileğim Var Beni Muhannete Muhtaç Eyleme Eğer Muhannete Muhtaç Eyersen Akan Deryalara Gark Eyle Beni Muhannetin Suyu Dolayı Akar Aktığı Yerleri Sel Olur Yıkar İyilik Etmeden Başına Kakar İşte Böylesine Muhtaç Eyleme Muhannetin Sözü Zehirden Oktur Lûtfuna Kerem Et İnsafı Yoktur Sol Gözün Sağ Göze Faydası Yoktur Sağ Gözü Sol Göze Muhtaç Eyleme |
Hasan erdogan. Yolcu treni. canli canli :)
|
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff6600][B][FONT=Verdana][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff6600]Haluk Levent[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff6600][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff6600]Elfida[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff6600][/COLOR][/SIZE][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff6600][B][FONT=Verdana][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff6600][B][FONT=Verdana][SIZE=4]Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır Sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin Ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun Hakkını almış yılların Elfida Bir belalı başımsın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Elfida Sen eski bir şarkısın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır Sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin Ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun Hakkını almış yılların Elfida Bir belalı başımsın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın Elfida Sen eski bir şarkısın Elfida Beni farketme sakın Omzumda iz bırakma Yüküm dünyaya yakın Elfida Hep aklımda kalacaksın [/CENTER] [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] |
oguz yilmaz
askin bitirdi beni:rolleyes: |
[COLOR=purple][B]Gülay[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]Geçti dost kervanı eyleme beni[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Şu karşı yaylada göç katar katar[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Bir güzelin yüzü ferimde tüter[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Bu ayrılık bize ölümden beter[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Geçti dost kervanı eyleme beni, eyleme beni[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Şu benim sevdiğim başta oturur[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Bir güzelin derdi beni bitirir[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Bu ayrılık bize ölüm getirir[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]eyleme, eyleme beni.........[/COLOR][/B] |
muhittin secen
yeter sevgilim |
Hakki Bulut gercek sevdigim.
|
sibel can: canımın yoldaşı ol
|
[QUOTE=bilal kose;601803]Hakki Bulut gercek sevdigim.[/QUOTE]
kardeşim hani nerde gerçek sevdiği simdiki seviler eğlecelik bilmezmisin sen |
Sezen aksu sen aglama
|
[B][I]Candan Erçetin ANNEM[/I][/B]
|
müslüm gürses
küskünüm |
hasan erdogan beni ancak sen anlarsin
|
[B][COLOR=darkred][I]Canım Dediklerim [/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] [COLOR=darkred][I][B]Ibrahim Tatlises [/B]Canım dediklerim canımı aldı Gönül sarayımı yıkıp gittiler Bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı Beni ölenlerden beter ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler Ben böyle değildim sonradan oldum Bu kötü kaderi sonrdan buldum Aldana aldana ömrümden oldum Beni bugünlerden dünden ettiler Haykırsam dünyaya ettiklerimi Yine anlatamam çektiklerimi Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi Beni sevdiğime pişman ettiler[/I][/COLOR] |
sevcan orhan
sende gel |
Ergün Özkapıcı...........küstüm gidiyorum
|
[B][I]Baha - Sevenler Mesut Olmaz...[/I][/B]
|
[CENTER][B][COLOR=navy][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Ali Ercan[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy] [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam Seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Dağlar ile taşlar ile [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Seherlerde Kuşlar ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy] [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Gökyüzünde İsa ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Tur dağında Musa ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Elindeki asa ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy] [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Derdi aşkın Eyyub ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Gözü yaşlı Yakub ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Ol Muhammed Mahbub ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy] [/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Yunus okur diller ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Hakkı seven kullar ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Ol Fahri bilenler ile[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [B][COLOR=navy][/COLOR][/B] [/CENTER] |
cengiz özkan
beni görüp öte yüzün dönderme |
hüseyin ugurlu
saclarini yolarsin |
[I][COLOR=sienna]Kivirck Ali[/COLOR][/I]
[COLOR=sienna] [/COLOR] [I][COLOR=darkred]Unutamadım[/COLOR][/I] [COLOR=sienna] [/COLOR] [URL="http://youtu.be/Uos8Gq993S0"][COLOR=sienna]http://youtu.be/Uos8Gq993S0[/COLOR][/URL] [COLOR=sienna][/COLOR] [COLOR=sienna] [/COLOR] [I][COLOR=sienna]Korktuğum Başıma Geldi Duydun Mu[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Ben Seni Bir Türlü Unutamadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Aradan Kaç Mevsim Geçti Saydın Mı[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Gel Seni Bir Türlü Unutamadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Sensizlik Öyle Zor Öyle Zalım Ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]İçimde Bir Yerler Kanıyor Sanki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Bir Başka Yüreğe Yar Olamam Ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Dön Seni Bir Türlü Unutamadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Seyran Oğlu Derki Ey Be Hey imansız[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Gidecek Ne Vardı Böyle Zamansız[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Hiç Birşey Yolunda Gitmiyor Sensiz[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Gel Seni Bir Türlü Unutamadım[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Sensizlik Öyle Öyle Zalım Ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]İçimde Bir Yerler Kanıyor Sanki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Bir Başka Yüreğe Yar Olamam Ki[/COLOR][/I] [I][COLOR=sienna]Dön Seni Bir Türlü Unutamadım..............[/COLOR][/I] |
Ferhat Göçer............vefası eksik yarim
|
mazi kalbimde yaradır dizi jeneriği
|
murat basaran
vicdansiz |
[B][I]Kıvırcık Ali / Ayrılık[/I][/B]
[B][/B] [B][I]( Mekanı cennet ruhu şadolsun )[/I][/B] |
orhan gencebay
gönül firtinasi |
Ergün Efe....................sen sebep oldun
|
Tükendim Yana y ana
Biri V ar Haram Bana Can AdadimYoluna Biri Var Haram Bana Biri var Ay’a Benzer Dubduru suya benzer Damarlarımda Gezer Çok Sevdiğim Biri Var Sevgisi Yasak Bana Yolları Tuzak Bana Şu Gönlümde Biri Var Can Kadar Uzak Bana Sensiz Geceler Bana Haram oluyor uykum Hasreti Mebus oldu Bende içinde Mahkûm |
tolga çandarlıdan çökertmeyi dinliyorum
|
[B][I]Orhan Gencebay - Benim Dünyam[/I][/B]
|
radyo dinliyom
|
[B][I]Onur Şan / Sıla..[/I][/B]
|