![]() |
|
Cevap: Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi...Avatarmı...imzamı...?
imzadaki at ve bayrak avatardaki bayrak ................ daha var ama simdi hepsini yazmayim yav ................. cok be kelem .........
|
[QUOTE=barikat58;384688]imzası değişsede o bilir en güzelini %100 güzel imza ve avatar :D[/QUOTE]
[B][I]Teşekkürler kardeşim ablan imza hastası senin de; imza süper; altındaki dörtlük harikaaa, avatar da çok güzelde yalnız oadaki tabancalardan korkuyorum onu kaldırsan :D[/I][/B] |
[QUOTE=gezgin_58;384719]avartarı guzel ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/QUOTE]
yav gezgin ara girdin kele..........bu saydiklarim barika icin ................seninsdr nikin avartarin cok güzel......... :D |
[QUOTE=gezgin_58;384719]avartarı guzel ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/QUOTE]
yav gezgin ara girdin kele..........bu saydiklarim barikat 58 icin ................seninsdr nikin avartarin cok güzel......... :D |
|
[quote=HaZaN;384722][B][I]Teşekkürler kardeşim ablan imza hastası senin de; imza süper; altındaki dörtlük harikaaa, avatar da çok güzelde yalnız oadaki tabancalardan korkuyorum onu kaldırsan :D[/I][/B][/quote]
abdullah kardeşimizin imza güzel avatar resmi karizmatık.sana gelince varsın dursun dosta güven düşmana korku verir o silah :D sen niye korkuyon ki :) |
[QUOTE=sevgim 58;384724]yav gezgin ara girdin kele..........bu saydiklarim barikat 58 icin ................seninsdr nikin avartarin cok güzel......... :D[/QUOTE]
tesekkur yaparım sevgım 58 |
imzaaa.................
|
büyük bir yarış başladı :D avatar dan kıl kaptım imza güzel :D
|
neden kıl kaptın avatarı beğenmek zorunda değilsin neden özellikle belirttin merak ettim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:38. |
|