![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;358422]Yakıyor yüreğimi o tatlı dilin
Dilerim acıya değmesin elin Düğün dernek ile olasın gelin Allah'ım dertleri vermesin sana[/QUOTE] ayyy bana demeyin yine dügün gelin olmak istemiyor canim bugün karalari bagladim son günlerde umudumuza sarilarim cokca bugünlerde |
Atlasam atima düssem yollara,
Kurban olam koparilan kollara, Yahudiye lanet eden kullara, Ne muradi varsa veriver Mevlam. |
Feryat yükselmekte, yüreği deler
Dayanın yiğidim bak gelmekteler Cepheyi kuşatır yeşil cübbeler Hesabı sorulmaz mı sana israil |
Dertlerim yazmakla bitecek olsa
Tükrükle bu itler susacak olsa Yigitler kan kusacak olsa Kursunla dügüm cözen kalmamis |
Yahudinin köpekleri havliyor,
Bombalari Filsitine yolluyor, Müslümanda Israili kolluyor, Kahrolsun zulme göz yumanlar. |
Bugünlük bu havadan yeter
Allah eylemesin yarini beter Yazdikca dertlerim artar Sevgiden yazacak sözüm kalmadi |
yineliyorum tüm beddaularimi
haykiriyorum var gücümle feryadimi ah israil haram olsun sana her gün ödersin emin ol bunlari sende bir gün |
Roket ekmeğin çorban mermi Filistin
Gözünde yaş halin darda Filistin canın Pazar gözün yolda Filistin Senin o dostun hani nerde Filistin . |
Size mağlup olan setler utansın
Sizi yok etmeyen hitler utansın Size arka veren itler utansın Hesabı sorulmaz mı sana israil |
Sabir diye diye dalda kuruttuk
Güllerimizi sevgiyle büyüttük Yavrularimizi niniyle uyuttuk Dokunan eller kirilmali artik |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:25. |
|