![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Istesem yeniden gelir mi Hitler,
Sesini keserdi belki de itler, Gözüne cekilsin demirden setler, Kör olsun gözünüz lanet yahudi. |
Yüreğin var topa, taşla varırsın
Vatanını bayrağını korursun Ya yaralı yâda şehit olursun Senin o dostun hani varmı Filistin . |
ey gönül aldirma bu olanlara
kulak ver sen yürekli ozanlara sorulsun katliyamin hesabi vicdansizdan verilsin cezalari en insafsizindan |
Nedir bu müslüman cilesi
Bitmiyor gavurun hilesi Daha baslamadan 2009 senesi Vuruyorda vuruyor yahudi serserisi |
Yıllardır sürdürdün mücadeleni
Nerde Müslümanın önde geleni Yalnızsın kardeşim de Besmeleni Yaranı saran yok ağla Filistin |
[B][COLOR=darkorange]selamlar dostlar ne habersiniz?
bensiz buralarda ne edersiniz? hiç biriniz halin nicedir demessiniz size biraz sitem etsem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Feryat feryat dedin duyuldu mu hiç
Cihad emirlerine uyuldu mu hiç Gazze'deki kardeş sayıldı mı hiç Otur yüreğini dağla Filistin |
[QUOTE=kronick;358466][B][COLOR=darkorange]selamlar dostlar ne habersiniz?
bensiz buralarda ne edersiniz? hiç biriniz halin nicedir demessiniz size biraz sitem etsem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] hosgeldin gönüllerin sultani sensin solar ozanlarin mekani bak hasta oluyor tatli dilli'nin gönlü soluyor bu hüzünler karsisinda ömrü |
[QUOTE=kronick;358466][B][COLOR=darkorange]selamlar dostlar ne habersiniz?
bensiz buralarda ne edersiniz? hiç biriniz halin nicedir demessiniz size biraz sitem etsem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Hoş geldin Kronick nicedir halin Bu saate kadar nerelerdeydin Konuyu dağıt biraz iyi ki geldin Söyle derdini derman bulalım |
Yetişin nefesim bitiyor yetişin bana kuşlar
Ya özgürlük adına ya da sevda hatırına Bir dalı kırık ağacım söküp beni koparın Bir deli orman içine bırakın beni kuşlar Gidemem gidemem gidemem o kadar uzaklara gidemem Tek çarem sonsuzluğa atın beni kuşlar gitsem, hic olsam, ya da hic olmasam : ((( |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:46. |
|