![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kiyamaz ablasi yegenine
hele o minicik bilegine gecmis olsun abicim sizlere iyilessin diye cabucak dua etmek düser bizlere |
Yikildi dal gibi düstü yerlere,
Götürsem onu bilmem kimlere, Kelimeler gelmez oldu dillere, Kirilmis ayagi yatar yigidim. |
ogluna gecmiş olsun sandallı abi
ozanların var bugün hep garip hali kimimiz olduk hasta kimimiz yaralı tekrar gecmiş olsun ozanların kralı |
[QUOTE=tatli-dilli;359063]kiyamaz ablasi yegenine
hele o minicik bilegine gecmis olsun abicim sizlere iyilessin diye cabucak dua etmek düser bizlere[/QUOTE] Gecmis olsun sana gönülden, Cok cektin sende bu gripten, Ne ister bunlar biz garipten, Iyiles sende katil neseye. |
[QUOTE=kangallim58;359065]ogluna gecmiş olsun sandallı abi
ozanların var bugün hep garip hali kimimiz olduk hasta kimimiz yaralı tekrar gecmiş olsun ozanların kralı[/QUOTE] Kangallim cok tesekkür ederim sana, Dostlugun heran gurur veriyor bana, Mala gelsin isterim hep gelmesin cana, Bulamam sizin gibi dostu her yerde. |
geliriz böyle bazen nazara
ugrar bünyemiz sonra zarara cok sükürki bunlar sadece ara ara ama kalmasin sonunda gönlümüzde yara |
Korunun dostlarim sizler nazardan,
Ibret almaliyiz biz de Arif yazardan, Meyve sebze alirsaniz ucuz pazardan, Iyi secin dostlar cürük cikmasin. |
[quote=sandalli;359073]Korunun dostlarim sizler nazardan,
Ibret almaliyiz biz de Arif yazardan, Meyve sebze alirsaniz ucuz pazardan, Iyi secin dostlar cürük cikmasin.[/quote] Çok geçmiş olsun sandallim size Üzücü haberi buradan duyduk bizde İnşallah döner herşey eski haline Allah şifalar versin yeğenimize . |
Gelmiyor ozanlar hastamisiniz,
Yoksa benim gibi yastamisiniz, Calisiyormusunuz bostamisiniz, Neden bir selami cok görürsünüz. |
Geçmiş olsun Sandallı Abim
Kötü haberi yeni öğrendim Versin acil şifalar Rabbim İyi olur yeğenimiz İnşallah |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:01. |
|