![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[B][COLOR="DarkOrange"]Başkaları ile başarıyı değil, seninle başarısızlığı paylaşmayı tercih ederim.[/COLOR][/B]
|
Herşeyin anahtarı sabırdır. Civcivi,yumurtaları kuluçkaya yatırarak elde edersiniz, kırarak değil.
Arnold Closow . |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batmak üzeredir.
|
İki şey aklın eksikliğini gösterir: Konuşulacak yerde susmak, susulacak yerde konuşmak.
. |
[COLOR="DarkRed"][B]"Su dünyaya gelipte güldüm diyen yalan söyler, sevipte muradima erdim diyen yalan söyler...!"[/B][/COLOR]
|
İnsanın şerefiyle yaşayabilmesi için en kısa ve en emin yol, olduğu gibi görünmektir.
Sokrates . |
İnsanın; yaşıyorum, varım diyebilmesi için, engeller ve engelleyenler karşısında yılmaması lazımdır.
|
[B][COLOR="Green"]Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. (Mevlana)
[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]♥ ASK:GÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER. ELLERIN KAN IÇINDE KALIR AMA DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN…..[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Hasret Kalmış Yüreğim Sevgiye, Damarlarımda Gezer Aşkın Delice, Sensiz Gurbet Ellerde Dilimde Tek Hece ” Seni Seviyorum Delice “…[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:07. |