|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [I][COLOR="DarkOrange"] bahadır aydoğan çeker giderim[/COLOR][/I] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Emirkan & Demet Akalin - Sevgililer Günü[/B]  Ne dağları aştım ne denizleri Gözlerinde saklı cennetim benim Beni bir kez çağırırsan Bin kez gelirim Dualarım kabul olur Seni görürüm Hasretine dayanamaz belki ölürüm Sevgililer gününde kalbin atar kalbimde Benim için ağlayan sevgilim nerde Sevgililer gününde yüzüklerin elimde Ben yıllardır evliyim sensizlikle Sevgililer gününde kalbim atar kalbimde Benim için ağlayan sevgilim nerde Sevgililer gününde yüzüklerin cebimde Ben yıllardır evliyim sensizlikle Söz - Müzik : Emirkan | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Elif Dedim fon müziğini dinliyorum... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Bahadir Aydogan - Can Mi Dayanir off off süpeeerrrr | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Hemşo avatarın güzelmiş ama bunun yanına güzel bi ilahi gidr demi :) Ömer faruk Tekbilek-Fon-I Love you | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Osman ÖZTUNÇ - [COLOR="Red"]B İ S M İ L L A H[/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ali KINIK - K U R T L A R   S O F R A S I[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Baris Manco - Kol dügmeleri[/B] cok özledik seni be baris abim, gözlerim dolu dolu izliyorum klibini : ((( | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Bahadir Aydogan - Can Mi Dayanir dinle dinle bikmiyoruumm.......canmi dayanir ayriligin gücüne :( | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? valla ben kafamı diniyom ................................. | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:03. |  |