![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=Salim58;566090][I][B]Aşıklar diyarıdır içanadolu
Yalın ayak gitsek o uzun yolu Deliktaş'tan çıktım başladı dolu Yapalı köyünde kalalım bugün.[/B][/I][/QUOTE] AŞIKLAR DİYARİ İÇ ANA DOLU RUHSATİDEN GEÇER AŞIKLAR YOLU SALİMİN YOLUNA SERERİM HALI KÖYÜMDE HOŞ SOHBET OLALIM BUGÜN [QUOTE=Menajer;566093]gardaş resmi degiştirmek istiyorum ama olmuyor yardımcı olabılırmısınız??[/QUOTE] MADIMAKLAR BİTER HEP OYLUM OYLUM MENEJERİM GEÇ KALDIN SEN ASİL SOYLUM ŞÜKÜR AYLAR SONRA BULDUM YAPALI KÖYLÜM KÖYÜMÜN SİTESİNE HOŞ SAFA GELDIN OLMUŞTUR ACI PINARDA KIRMIZI ALIÇ TARİHE KARIŞMIŞTIR ORAKLA KALIÇ NERDE BİZİM YÖNETMEN VAHDETTİN KILIÇ HABER VERİN BİR KERE UĞRASIN HELE |
[QUOTE=OSMAN ECE;566107]AŞIKLAR DİYARİ İÇ ANA DOLU
RUHSATİDEN GEÇER AŞIKLAR YOLU SALİMİN YOLUNA SERERİM HALI KÖYÜMDE HOŞ SOHBET OLALIM BUGÜN [/QUOTE] [I][B]Diyarı Babadır söylüyor bugün Kısmet olur ise görüşsek birgün Bulunmaz Diyarı Sivas'ta dengin İçimizdeki kötülükleri atalım bugün.[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;566112][I][B]Diyarı Babadır söylüyor bugün
Kısmet olur ise görüşsek birgün Bulunmaz Diyarı Sivas'ta dengin İçimizdeki kötülükleri atalım bugün.[/B][/I][/QUOTE] MÜSLÜMANIN İÇİNDE KÖTÜLÜK OLMAZ BAZI DENSİZLER KENDİNİ BİLMEZ BU DÜNYA FANİDİR KİMSEYE KALMAZ SALİM DOSTA KULAK VERELİM BUGÜN |
[QUOTE=OSMAN ECE;566115]MÜSLÜMANIN İÇİNDE KÖTÜLÜK OLMAZ
BAZI DENSİZLER KENDİNİ BİLMEZ BU DÜNYA FANİDİR KİMSEYE KALMAZ SALİM DOSTA KULAK VERELİM BUGÜN[/QUOTE] [I][B]Sen söyle ozanım bugün bayramdır. Senin sözlerine herkes hayrandır Bizim içtiğimiz soğuk ayrandır Diyarı Babayı üzmeyin bugün..[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;566124][I][B]Sen söyle ozanım bugün bayramdır.
Senin sözlerine herkes hayrandır Bizim içtiğimiz soğuk ayrandır Diyarı Babayı üzmeyin bugün..[/B][/I][/QUOTE] ALIŞAMADIM GURBETTE YABANA YADA MİNARELERDEN BAŞLADI GÜZEL BİR SEDA SALİM CAN DOSTUMA BU CANIM FEDA HAYDİ CUMA NAMAZIMIZI KILALIM BUGÜN |
[QUOTE=OSMAN ECE;566125]ALIŞAMADIM GURBETTE YABANA YADA
MİNARELERDEN BAŞLADI GÜZEL BİR SEDA SALİM CAN DOSTUMA BU CANIM FEDA HAYDİ CUMA NAMAZIMIZI KILALIM BUGÜN[/QUOTE] [I][B]Gitme zamanıdır beklemek olmaz Güzelim sesleri duymamak olmaz Bugünkü cumayı kılmamak olmaz İmama kulak verelim bugün....[/B][/I] |
DÜNLERİMİZ BU GÜN DÖNDÜ YALANA
SELAM BU DÜNYADA BAKİY KALANA ALLAH KABUL ETSİN CUMA KILANA SECCADEYİ KİBLAYA SERELİM BUGÜN |
[QUOTE=OSMAN ECE;566147]DÜNLERİMİZ BU GÜN DÖNDÜ YALANA
SELAM BU DÜNYADA BAKİY KALANA ALLAH KABUL ETSİN CUMA KILANA SECCADEYİ KİBLAYA SERELİM BUGÜN[/QUOTE] Semaya açılan elleriniz çevrilmesin Rabbim namazlarınızı kabul etsin Dilegim bugün sen hiç üzülmeyesin Osman Abim sen her zaman teksin |
[QUOTE=HasreT;566150]Semaya açılan elleriniz çevrilmesin
Rabbim namazlarınızı kabul etsin Dilegim bugün sen hiç üzülmeyesin Osman Abim sen her zaman teksin[/QUOTE] HASRET OZANIM KARDEŞTEN ÖTE SEVDA BAĞLARINDA GÜLLERİN BİTE BENİM CANIM BACIM HİÇ YAPMAZ HATA SOLMASIN YÜZÜNDEN GÜLLERİN SENİN |
[I][B]Bir gün göçeceğiz yalan dünyadan
Belki gurbet elden belki sıladan Mevlam şaşırmasın doğru olan yoldan Ehli Beyte dua edelim bugün.[/B][/I] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:44. |