|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? sivasspor-manisaspor maçını dinliyorum :) | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][I]HaDiSé--------Düm TéK TeK[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B] günel -adi yok                          cok güzel bir parca Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Ne sen varsın ne ben varım Baktım senli benli sayfalara Yazdığımız her şey yarım Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalımmı ne dersin Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Senli değil benli değil Nasıl çekip gittik birbirimizden Sebep neydi belli değil Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sarılıp birbirimize ağlayalımmı ne dersin [/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Fikret Sebas-Zorunami Gitti Gardas[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B][COLOR="Purple"]Ibrahim Erkal - Kralda ben Sultanda[/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [COLOR="DarkRed"][B]Ibrahim Sadri Adin batsin............![/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]osman öztunc-yesil gözlerin Ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu. Pervane olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu. Gün senden ışık alsa da bir renge bürünse, Ay secde edip çehrene yerlerde sürünse, Her şey silinip kaybolurken nazarından, Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince, Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince, İçimdeki azgın devi rüzgârlara attım, Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım. Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Naside  GÖKtürk _ Sen beni düsünme | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Sezgin AG-Nereye Gidersen Git 2oo8 Tut Elimi Birakma Asla Gel Gidelim Ikimiz Buralardan.... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]********osman öztunc-yesil gözlerin**********[/B] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:54. |  |