![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]**********BAHADIR AYDOGAN -BÖYLEMI OLACAKTI **********[/B]
|
[B]Eylem Aktaş - Gururu Yenemedik [/B]
|
[B]Ceza - Fark Var [/B]
süper bisey bu ya |
[B]Izel - ışıklı yol[/B]
bugün günlerden pazartesi dünkü sessizlik bugünün habercisi önce hafif bir rüzgar, ardından fırtına böyle başladı bu ayrılık hikayesi... sevmemiş miydi yoksa sevilmemiş miydim ne kadarı yalan, ne kadarı gerçekti? özenle seçilmiş, yalın cümleler kurduk vedalaştık, dışarda fırtına dinmişti şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yalnız mı yüreyeceğim? seçtiğimiz filmleri birer birer yalnız mı izleyeceğim? yalnız mı izleyeceğim... sirf bu parcasi icin albümünü almistim izelin, sonra anladimki en az bunun kadar bir sürü güzel parcasi daha var, cok begendigim bir ses tonu ve yorumu var... |
[B]
Yesil Yaprak Yeşil yaprak döndüğünde gazele Yazın ardı güz görünür sevdiğim Ayrılırken kaşım çatmam güzele Belki acı söz görünür sevdiğim Bilir misin sevda neden turnanın Diyarından kaçıp giden turnanın Yükseklerden uçup giden turnanın Sinesinde köz görünür sevdiğim Nazar eyler enginlerden yüceler Garip gönlüm simdi neyi heceler Çoban yıldızına hasret geceler Bu sevdalar az görünür sevdiğim Dağı yaran göğü ağlatan vardır On sekiz bin rengin cümlesi yardır Varlığın yokluktur yokluğun sırdır Her zerresi toz görünür sevdiğim Sefai'yem gecelere hilal et İster cemal eyle ister celal et Bir lokma ekmeğin yedim helal et Ölüm bize tez görünür sevdiğim! Aşık Sefai[/B] |
[B] ahmet yilmaz-askerleriyiz
Dostlara sorsanız ermiş veliyiz Düşmana sorsanız onmaz deliyiz Adınız ne diye sormayın bize Alparslan türkeşin askerleriyiz Türk oğluyuz tüküz türkün dalıyız Tuğran ellerinin nazlı gülüyüz Kökünüz ne diye sormayın bize Alparslan türkeşin askerleriyiz Düşmüşüz sevdaya gönül vermişiz Her türlü çileye göğüs germişiz Aşkınız ne diye sormayın bize Alparslan türkeşin askerleriyiz Ne rütbemiz oldu ne de payemiz Ülküye kavuşmak kutlu gayemiz İşiniz ne diye sormayın bize Alparslan türkeşin askerleriyiz [/B] |
[B]Ben şu anda sesli şiirler dinliyorum [/B]
|
[B]Izel - ışıklı yolu[/B]
bugün günlerden pazartesi dünkü sessizlik bugünün habercisi önce hafif bir rüzgar, ardından fırtına böyle başladı bu ayrılık hikayesi... sevmemiş miydi yoksa sevilmemiş miydim ne kadarı yalan, ne kadarı gerçekti? özenle seçilmiş, yalın cümleler kurduk vedalaştık, dışarda fırtına dinmişti şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yalnız mı yüreyeceğim? seçtiğimiz filmleri birer birer yalnız mı izleyeceğim? yalnız mı izleyeceğim... bugün en az 30-35 defa arka arkaya dinledim : (( |
[B]Dinle şarkısı Eorovision tarihinde aldığımız ilk başarı bu şarkı idi.
Şebnem Paker-dinle....[/B] |
Rahmi Saltuk............................terk etmedi sevdan beni
. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:50. |
|